INTERNETLIEFDE voor JOU! <3

Aflevering 3 van ‪Wehkamp’s Next Style Vlogger staat online… en ik ben DOOR!
Internetliefde voor jullie allemaal, ik ben nl. mede dankzij jullie support door en daarom een speciaal bedankje voor jullie!

Liefs,
Lindsay

13 reacties

 1. Woohoo! Ik had niet anders verwacht ;-) Twee dingetjes 1) de link in dit artikel is niet correct. ''aflevering 3 van'' en ''wehkamp's next style vlogger'' linkt ie via je eigen website. En je kijk hier niet helemaal in de camera geloof ik? MAar meer in 't schermpje? Ik heb 't idee dat je over me heen kijkt, en ook ik ben 1.83m dus dat is een beetje raar ;-) Verder ben je een topper en MOET je gewoon winnen! GO GO GO

  1. Hey Lilian! Wat leuk: een gesprek op gelijkwaardig niveau ;-) Ik heb de links aangepast, scherp opgemerkt van je, thanks! En ik kijk inderdaad naar het schermpje om mezelf te zien, ik dacht (we hebben deze camera van Wehkamp gehad dus ik moet er nog een beetje aan wennen ;-) dat dit hetzelfde 'punt' als in de lens heeft qua focus. Maar de volgende keer moet ik dus iets meer naar beneden richten qua kijken, haha! Thanks voor je leuke woorden én feedback, hou d'r van! :-)

   1. Haha ja! Tof! No worries :-) Ik werk zelf in de marketing, dus dat soort dingen vallen me op, en als ik dan de mogelijkheid heb om je daar vriendelijk :-) op te wijzen dan doe ik dat graag! En wat betreft je camera, dat vermoedde ik al want eerder was 't niet zo. Komt vast goed! Ik kijk uit naar je filmpje ! M'n duimpje staat klaar om omhoog te gaan ;-)

  1. Thanks Lotte, zo sta ik er zelf ook in hoor! De kans lijkt me echt tof, maar ik hang daarna (wat de uitslag ook wordt :-)) niet ineens mijn blog of vlogs in de wilgen! Dan blijf ik gewoon lekker doorgaan op mijn eigen blog en kanaal, zoals het me al 10 jaar prima bevalt :-)

 2. Zoooo leuk dat je door bent, vond jouw vlog ook by far de leukste trouwens. En wat ik nog het allerleukste vind: je bent geen hysterica, maar gewoon heel erg jezelf. Er is nauwelijks een groter compliment denkbaar: dat mensen je leuk vinden om jou. Well done, ik blijf je zoals altijd volgen!

 3. Hi! Weet niet of je dit commentaar/feedback waardeert, anders mijn excuses, maar ik vind je wenkbrauwen iets te donker in combinatie met je haarkleur. Op de foto rechts (en in de vlog van je blog-birthday) vind ik het veel mooier. Ik word nu telkens een beetje naar je wenkbrauwen toe getrokken, ze vallen iets te veel op. Als je dit zelf totaal niet zo ziet; vergeet mijn woorden!
  Verder veel succes met je Wehkamp-vlogs!

  1. Hi Naomi, thanks voor je feedback, kan ik zeker waarderen hoor :-) Ik laat mijn wenkbrauwen inderdaad al jaren verven, omdat ik dat zelf wat meer uitdrukking vind geven aan mijn gezicht. De video en foto die jij noemt, is bijna voordat ik mijn uitgroei weer laat bijwerken, dus grappig dat we juist het tegenovergestelde mooi vinden ;-). Ik vind mijn wenkbrauwen het mooist zoals b.v. op mijn trouwfoto's: http://www.lindsayvallen.nl/fijne-valentijn-ode-a… En dat is inderdaad flink wat donkerder dan mijn eigen haarkleur. Desalniettemin schroom zeker niet zulke comments te plaatsen, kan ik waarderen hoor :-) Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *