Inspirational: kaptafel a.k.a. dressing table

Nu de sleuteloverdracht steeds dichterbij komt (vrijdag! vrijdag! vrijdag!) wordt het uitzoeken van nieuwe meubeltjes steeds werkelijker. In tegenstelling tot ons eerste appartement(je!), waar we lekker snel & makkelijk alles direct vanuit de Zweedse woongiganthoppa: onze huiskamer in verhuisden, kiezen we nu voor een zelf bij elkaar geraapte inrichting persoonlijke, stijlvolle collectie van unieke en gevonden spulletjes via Marktplaats, vintage woonwinkels en zelf klussen ^^

Zo is er in mijn kasten-kamer (walk-in-closet is zòòò 2009) best een hoop ruimte. Echt, best een heleboel hoop ruimte. Het is 12m2 oppervlakte en het enige wat er komt te staan, is een zesdeurs-kledingkast. En een kapstok voor mijn tassen-verzameling. En that’s it. Dus leek een lekkere retro kaptafel mij dé ideale vulling van dit lege kamertje. Daar kan ik lekker make-uppen, nagels lakken, tutten, kortom: een beauty-corner to-go!

En wie had er ook zo’n mooie kaptafel, maar dan in NY-chique “dressing table”? Mijn grote vriendin Carrie uit SATC! Een glimmend, zilveren tafel met drieluiks-spiegel, ahww! Ain’t it fab?

Zoiets wil ik dus. Misschien iets minder shiny, want op zo’n filmset loopt er natuurlijk 24/7 een cleaning lady met Glassex bewapend, maar vette vingers van lotion, crème en poederrestjes van make-up laat natuurlijk snel sporen na op zo’n glazen tafeltje Assepoe(t)ser!

Dat is toch ook wel cute, niet? Leuk feit is dat onze slaapkamer precies deze kleur blauw op de muren krijgt, dus dan kan ik de verf die overblijft ook gebruiken voor mijn beauty-muur in de kastenkamer! Dàt is nog eens nadenken als een ware klusserista! Maar toch, ik blijf een sucker voor zo’n drieluik-spiegel.


Nog even doorzoeken dus Carrie Lins, en mochten jullie dé tip hebben voor mijn kaptafel, let me know! Dan mag je een avondje komen make-uppen zodra de dressing table trots staat te wezen in mijn nieuwe huis ^^

2 reacties

  1. Op Marktplaats kun je ook hele mooie kaptafels vinden! Ik gebruik nu een oude kaptafel als bureau. Wat heerlijk dat je een eigen kasten-kamer krijgt! Dat is toch iedereens meisjesdroom?

  2. ik ben ook op zoek naar een een kaptafel – en zelfs marktplaats heeft niet wat ik zoek. denk er al aan om eentje te laten bouwen, maar dat is ook weer beetje duur… dus verder zoeken :) suc6 voor jou! groetjes, liv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *