Inspiratie: wonen

Inmiddels wonen lief & ik ruim een jaar in ons nieuwe appartement.

Heerlijk is het, met een grote woonkamer van ruim 45m2 en drie slaapkamers (waarvan een studeer-, slaap- en kastenkamer). We genieten nog iedere dag van ons paleisje.
Toch zijn er nog altijd things to do.
 

Vorig weekend hebben we de slaapkamer behangen, omdat onze Caribean-kleur op de muur zoals we deze vorig jaar schilderden, toch niet beviel. Nu is de slaapkamer grijs, wat veel rustiger is. Slaapt heerlijk! Ook wil ik nog een bedhoofd maken. Een lamp moeten we ook, in de slaapkamer hangt nu nog een charming 60W peertje.

Een eettafel hebben we, maar deze lijkt zo piepklein nu onze woonkamer zo ruim is! Bovendien wil ik graag een mooie, grote, houten eettafel, voor minimaal 6 personen, zodat we uitgebreid kunnen tafelen en wijntjes drinken met onze vrienden. Dat vind ik zo gezellig!

De studeerkamer, waar we regelmatig samen op onze PC of laptop vertoeven (nerds), kan nog wel een vloerkleed en fijne bureaustoel gebruiken. Trots ben ik al wel op mijn prachtige boekenverzameling, gesorteerd op kleur tot aan het plafond.

Ik mag geen kussens meer kopen voor op de bank van vriendlief, maar een vloerkleed zou ook hier niet misstaan. We hebben een zithoekje gecreëerd maar missen nog een salontafel en ik ben verliefd op booglampen. Zuchtgirls gotta have dreams!

Daarom snuffel ik lekker vaak op Apartment Therapy en Marktplaats, heerlijk om ter inspiratie ideeën op te doen!
Zouden jullie het overigens leuk vinden om een home-tour van ons huis te zien? Bij andere bloggers vind ik dat altijd leuk, naar binnen gluren ^_^ 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *