Insanity ervaringen en resultaten: dag 50 / Fit Test 4

Lindsanity Insanity-Fit-Test-Resultaten

Whoohoo! Super te zien dat ik al +135% vooruitgang heb geboekt met de 4e Fit Test op dag 50. Al doende merk ik dat mijn conditie zoveel beter is geworden. De oefeningen gaan makkelijker, ik ben minder (bijna niet!) buiten adem en mijn lijf weet inmiddels welke spieren er werken moeten, waardoor ik de test beter uitvoer. De resultaten liegen er niet om en mijn ervaring met Insanity is op wat kleine dipjes na geweldig te noemen.

Het inspireert me ontzettend te lezen dat meer mensen geënthousiasmeerd raken door mijn blogs. Ik zou aandelen moeten krijgen in BeachBody! ;-) Nog maar 10 dagen en Insanity zit er voor mij op. Natuurlijk plaats ik na dag 60 de laatste serie foto’s waarin je de resultaten before & after kunt zien. Mijn Insanity-blogs met mijn resultaten en ervaring als review teruglezen kan via deze link.

Dig deeper!

xoxo Lindsanity ^^

16 reacties

 1. Ok… dit is heel leuk om te lezen!! Wij zijn net met een groep van 5 begonnen aan Insanity..
  Met z'n 5e in een app groep genaamd Insanity – worst nightmare
  Ondertussen bij dag 5.. nog 55 te gaan.

  Goed om te lezen dat er bij jou een goed resultaat is..!
  Er is hoop!
  Net dag 5 afgerond… net als 2 andere in de groep…

  ps… vind je Tania ook een bitch?

  1. Haha, goed om te horen, dig deeper! Eerst vond ik Tania echt een bitch, maar ik ben inmiddels wel op haar gesteld geraakt ;-) Ga haar nog missen na maandag! Veel succes met het programma!

 2. Hoi,

  Ik ben via via op je blog terecht gekomen! leuk om eindelijk van iemand te lezen die Insanity wel volhoud. Zelf zit ik nu in week 3. Ik vroeg me af waar je bovenstaand schema hebt in kunnen vullen?

 3. Ik heb 3 weken achter de rug ik ben in de eerste twee weken 2,5 kilo afgevallen de afgelopen week niks, willen jullie lichter worden en strakker of alleen strakker? Wat zijn jullie al kwijt?

  1. Ik ben inmiddels bijna 4 kilo kwijt (maandag a.s. zitten mijn 60 dag Insanity erop!) en ik ben 1 kledingmaat gekrompen ^^ Dus een confectiemaat kleiner, maar ook veel strakker! En dus een kilo of 4 afgevallen.

   1. Super knap! Mijn riem gaat ook al 1 strakker! Ik sta voor de klas en vandaag vroeg een moeder of ik was afgevallen! Dus dat motiveert wel! Volhouden dus! Fijn weekend!

 4. Hi Lindsay,

  Ik ga vandaag mijn derde week in bij Insanity. Sinds dag één volg ik je blog. Ben dan ook zeer benieuwd naar je resultaten vandaag.

  Ik las dat je na insanity gaat beginnen met Bootcamp? Hoeveel dagen per week wil je dat gaat doen?

  Groetjes,

  Lauri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *