Insanity: 60 dagen later! Before & after foto’s, mijn ervaringen, resultaten en WIN de Insanity workout DVD’s!

Het zit erop! Afgelopen zondag voldeed ik mijn laatste Fit Test en sloot Insanity in stijl af: wat een resultaten! Geweldige vooruitgang, mijn fitheid, conditie, lenigheid en uithoudingsvermogen is fiks gegroeid de afgelopen 60 dagen. Er is maar één ding dat gekrompen is… mijn gewicht en kledingmaat!

Jullie hebben mijn ervaringen in de Insanity-blogs vanaf dag 1 kunnen meelezen en nu het programma erop zit ben ik enthousiaster dan ooit. Zeker als ik jullie straks mijn before & after foto’s show. Ja maar Lindsay, wat hebben wij daar in hemelsnaam aan, achter onze laptop met reep chocolade?

Ik mag één van jullie in samenwerking met BeachBody.eu en TelSell een complete Insanity DVD workout set schenken! Zodat ook jij insane resultaten kunt boeken. Sharing is caring, right? En er is genoeg Shaun T voor iedereen :-)

Maar, een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Laat ik jullie meenemen op mijn Insanity-reis en hoe deze me is vergaan de afgelopen maanden:
lindsayvallen.nl insanity collage 1lindsayvallen.nl insanity collage 2lindsayvallen.nl insanity collage 3

De eerste week had ik iedere dag spierpijn. Maar I’m smiling because I love it! Insanity is een heerlijke hel! Shaun T is een ontzettend motiverende kerel en na een week voel ik me al één van zijn leerlingen, net als de rest van de klas op DVD. Trots kruis ik iedere dag mijn lijstje af en kijk uit naar de volgende les.

Shaun T vraagt je iedere dag te sporten: 6 dagen per week, 2 maanden lang. Dat is een behoorlijke opgave. Insanity is een serieuze commitment. Believe me, soms kwam ik kapot thuis en plofte het liefst op de bank. Toch heb ik mezelf op die dagen vermanend toegesproken. Ik daag mezelf uit en weet dat ik niét gelukkiger word als ik toegeef aan luiwammes-gedrag. Wél van het afvinken van mijn Insanity-kalender :-)

Na de eerste maand Insanity ben ik overtuigd: ik ben slanker, fitter en vraag me af hoe ik ooit zonder Shaun T en Insanity heb kunnen leven. Na 1 maand Insanity ben ik -2,2 kilo afgevallen en centimeters kwijt op mijn buik, benen, armen en dijen. Op dag 1 meet ik mezelf braaf en tussendoor opnieuw. Het is een bevestiging van wat ik ervaar. Mijn skinny jeans draag ik inmiddels met een riem en mijn conditie is letterlijk en figuurlijk met sprongen vooruit gegaan.

In Fase 2, zo rond week 6, had ik een dip(je). Ik mis 2 dagen Insanity omdat ik (te) druk was met Koninginnenacht- en dag te vieren en hier baalde ik behoorlijk van. Daardoor was ik even van slag. Maar ik ging stug door en gaf niet op. Diezelfde week lig ik de overige 4 dagen doodmoe maar dolgelukkig op mijn matje. Fase 2 is extreem zwaar(der) en de workouts duren langer dan in Fase 1. Maar ik merk alweer snel vooruitgang en verbetering.

Ik schat in dat ik geen enkele training gedurende Insanity de volle 100% heb meegedaan, maar de Insanity-klas op DVD doet dat ook niet. Daar voel ik me niet schuldig over. Liever de oefeningen goed uitvoeren dan overhaast met kans op blessures. Iedere les begint met een gedegen warming up, na afloop een cooling down en Shaun T roept aldoor dat je goed naar je eigen lichaam moet luisteren en water-breaks moet nemen.

Dag 50, de vierde Fit Test, scoor ik gemiddeld 135% beter dan de eerste Fit Test. Al doende merk ik dat mijn conditie zoveel beter is geworden. De oefeningen gaan makkelijker, ik ben minder (bijna niet!) buiten adem en mijn lijf weet inmiddels welke spieren er werken moeten, waardoor ik de test beter uitvoer. De resultaten liegen er niet om en mijn ervaring met Insanity is op wat kleine dipjes na geweldig.

Het begint mensen op te vallen dat ik slanker en strakker word. Tijdens het bikini-shoppen voor mijn honeymoon pas ik 2 (!) hele maten kleiner dan voorheen. Ik volg geen aangepast dieet of eet-schema. Ik eet circa 2.000 calorieën per dag, de gemiddelde dag-behoefte voor een vrouw. Ik heb een redelijk gezond en vast eetpatroon met zuivel, koolhydraten, groenten, fruit en vezels. Maar tegen romige pasta’s, Magnum ijsjes en patat zeg ik geen nee deze 60 dagen ;-) Ik eet dus volgens mijn eigen gebruikelijke standaarden.

Afgelopen zondag: de laatste dag Insanity! Wauw, het is voorbij gevlogen. Je hebt voor Insanity een goede basisconditie en wat sportieve geschiedenis nodig, maar belangrijker is je motivatie en discipline. En dan nu… tromgeroffel. Ik ben -4 kilo afgevallen en in centimeters geslonken. Maar, een foto zegt meer dan 1.000 woorden ;-)

Ik heb lang getwijfeld of ik deze before & after foto’s zou plaatsen. Omdat ik, zeker na 60 dagen, mezelf before terugzien behoorlijk confronterend vind. Maar juist omdat het verschil zo goed zichtbaar is wil ik dit met jullie delen. Ongetwijfeld zullen er negatieve reacties komen: hey, het is Internet en je kunt gemakkelijk veilig vanachter je toetsenbord iets onaardigs zeggen over iemand in haar bikini. Maar Shaun T got my back. Ik laat je IP-adres opsporen en stuur hem op je af! Just kidding ;-) Maar besef wat typt.
Ik ga, letterlijk en figuurlijk, met de billen bloot en dat is best eng…

Mijn 60 dagen Insanity foto's voorkant
Mijn 60 dagen Insanity foto's achterkant
HALLO dag 60! Ik sta nog altijd versteld als ik de foto’s terugkijk. Wat een transformatie hè? Mijn buik, benen, billen en rug zijn onwijs strakker en slanker. Kijk even naar dag 1 en vervolgens naar dag 60. Van links naar rechts. Wat een verschil zeg. Van Baby Spice naar Sporty Spice ;-)
Mijn borsten zijn (gelukkig!) niet gekrompen. Waarschijnlijk omdat je ook erg veel push-ups en borstoefeningen doet bij Insanity.

Dus ja: Insanity werkt. Ik ben dankbaar dat ik de DVD’s een kans heb gegeven en mezelf gemotiveerd heb 60 dagen discipline en inzet te tonen. Dit is het resultaat na 60 dagen hard werken en ik ben er maar wat trots op!

Wil jij dit ook? De Insanity DVD’s zijn te koop bij Tel Sell.

Maar je kunt deze ook winnen! BeachBody.eu en Tel Sell stellen een complete Insanity DVD workout set beschikbaar voor één van de lezers van mijn blog. Hoe cool is dat!

Hoe doe je mee:

1. Volg het Twitter-account van @NLInsanity en @LindsayVallen

2. Laat hieronder in de comments een reactie achter (mét e-mailadres) waarom jij insane wil worden

3. Stuur de volgende tweet:
‘Ik doe mee aan de #Insanity win-actie van @NLInsanity en @LindsayVallen en maak daarmee kans om in 60 dagen insane resultaten te zien!’

Je kunt meedoen tot donderdag 30 mei 2013. Vrijdag 31 mei wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt die zo snel mogelijk het Insanity pakket ontvangt. Waar wacht je nog op? Come on ya’ll! Dig deeper en win!

xoxo Lindsanity

Lees hier al mijn Insanity blogs terug onder de tag ‘Insanity’:
– Helemaal gek met Shaun T: Insanity (18 maart 2013)
– Insanity met Shaun T week 1: iedere dag spierpijn (24 maart 2013)
– Insanity dag 17: ervaringen en vooruitgang (3 april 2013)
– Insanity: 1 maand going insane – resultaten en ervaringen (18 april 2013)
– Insanity Q&A met Lindsanity (28 april 2013)
– Insanity (en afvallen): sabotage. Dader? Jijzelf (3 mei 2013)
– Insanity ervaringen en resultaten: dag 50 / Fit Test 4 (8 mei 2013)
– Insanity? Je weet dat je insane bent, want… (21 mei 2013)

 

43 reacties

  1. Lieve Lindsay,wat een geweldige blog weer door jou geschreven heel duidelijk en klaar voor ieder die je ook maar gevolgd heeft tijdens deze 60 dagen.En inderdaad je schrijft het zelf al je gaat werkelijk met je billen bloot maar je ging er wel voor en het verschil is duidelijk te zien.En wie maar wil kan een voorbeeld aan je nemen dat als je volhoud er werkelijk een goed verschil te zien is.Lindsay ik ben er trots op dat ik jou mam ben.En wat zal je er straks mooi uit zien met dit resultaat (je snap me wel)
    En wat leuk dat je een workshop weg mag geven zou het ook wel willen maar dit is me denk ik net iets te zwaar.
    LOVE YOU mam

  2. Wauw! Ik vind het echt heel knap van je! En daarnaast ook wauw, wat een figuur! Ik heb je hele Insanity reis op je blog gevolgd en ook een groot deel van je eerdere stukken over het normaal omgaan met eten, echt heel herkenbaar. Soms met wat afgunst (I know, heel onredelijk!), maar kan het nu ook eindelijk meer als inspiratie gaan zien! Dankjewel voor het delen!

  3. Goed bezig chick. Je ziet er top uit! Ik heb de discipline niet om het 60 dagen te doen, misschien ooit… Ik moet gewoon wat gezonder eten en wat vaker hardlopen, dan lukt het mij ook al een heel eind. ;) Geniet van je nieuwe look!

  4. Wauw wat een prachtig resultaat zeg! Snap dat het eng is om zulke foto’s online te zetten, maar ik zou niet weten wat hier voor negatiefs over te zeggen is. Ik denk dat je veel mensen inspireert, mij in ieder geval wel!!

  5. Echt super hoor linds word tijd dat ik nu ook echt moet gaan beginnen! Nu me tweede op school zit kijk gewoon elke dag na jouw resultaat! Haha dan krijg ik vanzelf zin en wat is nu 60 dagen de dagen gaan al zo snel echt super gedaan!

  6. Lins!!! Wat!! Echt zo onwijs goed dat je het vol hebt weten te houden! Respect! Echt zo goed gedaan.. dat is nog een wildkracht! Je mag trots op jezelf zijn. En wat ga je shinen zo in je bruidsjurk in je strakke mooie lijf en naast je vent! Je hebt mij echt helemaal geïnspireerd! Kan al weken niet sporten door de verbrijzelde vingertjes.. alles begint lekker te hangen en uit te dijen ;) maarrrrr binnen no time ga ik hoe dan ook je voorbeeld opvolgen! Ga je blogs erbij houden als motivatie ;) Je hebt me aangestoken met je Insanityvirus ;) Go show of that body en wees trots op jezelf! xx

  7. Wauw! Ik heb het net ook al op Twitter gezegd, maar respect hiervoor! Het verschil tussen dag 1 en dag 15 al, wow. Wát een resultaat! Daar mag je echt trots op zijn, maar dat ben je gelukkig!

    Ik heb even nagedacht, maar wil toch wel héél graag meedoen met je winactie! Ik twijfelde wel even, want Insanity lijkt me loodzwaar en doodeng. Ik heb verhalen van mensen gelezen die huilend stopten na twee weken (en ook dát maakt indruk!). Maar je blogposts inspireren me enorm om mezelf een (welverdiende) schop onder mijn (iets te grote) kontje te geven. Ik wil aan de slag, er voor gáán! Je enthousiasme is enorm aanstekelijk en ik vind dat het écht weer tijd wordt om aan mezelf te gaan werken. Momenteel ben ik niet zo blij met mijn lijf, dus zou dat dolgraag op een INSANE manier aan willen pakken! Want dat het werkt, dat is te zien!

    Wil je sowieso bedanken voor het delen van je Insanity-avontuur, heb het met veel plezier gelezen! :)

  8. Yo powerlady, goed bezig! Sporty Spice ben je zeker, met hoofdletters ;) Door jou wil ik ook Insanity gaan doen, lekker insane worden. Ik ben een gymrat, ben er zes keer per week, minstens een uurtje, op zijn langst drie. Vind dat behoorlijk leuk en uitdagend en ik wil deze insanity uitdaging er wel bij.. Dat is pas bikkelen! En een goede voorbereiding op mijn nieuwe opleiding (sport en bewegen) :)

  9. RESPECT!
    Puur toevallig op je blog terecht gekomen na een beetje geGoogeld te hebben om info en motivatie op te doen en mezelf aan Insanity te wagen……….. en bedankt ;-)
    Door jouw blog ben ik aan Insanity begonnen en voel mezelf fysiek steeds sterker worden!
    Perfecte workout en geen excuus om niet naar de sportschool toe te gaan……………………………. de sportschool is immers in 3 tellen gecreëerd ;) Heb thuis ook al voorgesteld om de zithoek achter in de kamer te maken en de ruimte voor de tv vrij te houden :p (helaas denkt niet iedereen hier hetzelfde over thuis :-)

    Thanks voor de motivatie!

  10. Wauw wat een verschil! Ik volg je blog vanaf de dag dat je begonnen bent met het insanity programma, het was voor mij de motivatie om weer te gaan sporten! Ik zou heel super graag winnen zodat ik na zomer, wanneer ik begin aan de uni een super strak en getraind lichaam heb:) want met zulke killer abs als die van jou zou ik een stuk zekerder van mezelf zijn en makkelijker op mensen afstappen!:$ Het programma lijkt me ontzettend zwaar, maar het resultaat is geweldig!

    Groetjes!

  11. Wauw, wat een enorm verschil met het begin! Vind het zo leuk om te lezen wat jij van insanity vond. Zou het zelf graag ook een keer willen proberen. Maar ga vooral door, dat succes neemt niemand je meer af ;)

  12. Wow ja, wat een resultaat! Proficiat :)
    Heb al veel gehoord over Insanity!
    Ben vastberaden om iets aan mijn lijn te doen!
    Momenteel ben ik alvast gezonder aan het eten,
    nu eigenlijk nog meer sporten. Wat zeg ik? Insane sporten!
    Ik wil dolgraag een killer body, en als ik jouw resultaten zie is dat zeker mogelijk!
    Heb getweet: https://twitter.com/xNadiaS/status/33795281723706

    Here I come, superbody! :D

    Groetjes Nadia!

  13. Ja Insanity…ik ben er al weken over aan het lezen. Ik zie geweldige resultaten, maar ook angstaanjagende beelden van mensen die foto's posten die helemaal kapot zijn ;) Desondanks zou het ook erg graag willen proberen, want de resultaten zijn geweldig. Dus ik doe graag mee aan de winactie voor de DVD!

  14. Geweldig resultaat waar je echt trots op mag/moet zijn! Nu het sporttempo blijven volhouden als zal je het wel gaan missen nu het geen dagelijkse routine meer is ;-) geniet van je lijf, de foto's en de verloren centimeters!

  15. Super zeg! Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.
    Ik ben nu 5 kg kwijt maar zoek een manier om ook strakker te worden, ik wil insanity aan gaan en starten met een nieuwe ik! Dus ik doe mee en hoop hoop hoop op een happy face 31 mei :)
    Liefs Marcella

  16. Ik ben nu 2 weken bezig met Insanity en vind het te gek! Kan me heel goed in je blog vinden ;). En wat een resultaten!!
    Ik heb de dvd's geleend van een vriendin, zij is nu in maand 2. Maar ik wil natuurlijk het liefst mijn eigen pakketje, daarom doe ik mee aan je winactie!

  17. Hi Lindsay,

    Wat goed!! Echt een mooi verschil met 60 dagen geleden.

    Ben zelf ook begonnen met Insanity, lekker elke ochtend voordat ik naar t werk ga. Na de eerste twee weken merkte ik wel vooruitgang in de oefeningen, die gingen beter en kon meer. Maar helaas niets aan cm of kilo eraf. Dat was een beetje een dompertje. :( Dat is toch stiekem waar ik het voor doe.
    Daardoor was de motivatie was een beetje weg. Heb die week nog 3 ochtenden gedaan en daarna gestopt. Na 2 dagen niks doen baalde ik daar echt enorm van!! Het moet mij toch ook lukken?
    Ben nu voor deze week overgestapt op Hip Hop Abbs. Volgende week kan ik een week niet trainen, dus daarna ga ik er weer keihard tegenaan!

    Ga jij nu nog door? Of heb je al iets nieuws gevonden?

    Groetjes
    Sanderijn

  18. Super goed, was leuk om t allemaal te lezen.ik wens je in september een hele mooie dag toe ik zit in mijn rustige week dan gaan we aan de tweede maand beginnen, nu ben ik ruim 3 kilo kwijt…bedankt voor je blog. Gr suzanne

  19. Hey Lindsay, leuk om te lezen dat jij ook zulke goede resultaten hebt geboekt met de workout. Alleen sneu voor de kleding die nu te gesneuvel is dan he :P Ben er zelf ook een fan van. Leuke blog trouwens, blijf ik volgen!

  20. Ik wil "insane worden" omdat ik daar zeker weten een stuk gelukkiger van word. Al jaren hik ik er tegenaan: te hoog vetpercentage, te weinig spiermassa en een gebrek aan energie. Ik heb een tijdje redelijk veel gesport bij een fitnesscentrum zonder al te veel resultaat. Nu wel nog lid, van een ander fitnesscentrum inmiddels, maar ik ga alleen als het goed weer is (niet moeilijk om te bedenken dat ik me de laatste maanden heel weinig heb laten zien). Het wordt de hoogte tijd voor actie. Nu heb ik de tijd ervoor. Ik ben al een tijdje werkloos en heb zelfs niet de energie om veel moeite te doen om daar iets aan te veranderen! En eigenlijk wil ik ook eerst wat tijd besteden aan werken aan mezelf; innerlijk en uiterlijk. Gezond eten, sauna en vooral trainen! Oh, wat heb ik er eigenlijk veel zin in. Ik was al enthousiast toen ik over Insanity las in een tijdschrift (volgens mij was het de Grazia). Nu ik jouw foto's heb gezien is het duidelijk: dit is wat ik wil!

  21. Hey Lindsay,

    Wat een bizar goed resultaat! Enorm veel respect, ik heb je hele Lindsanity vanaf het begin gevolgd en ik sta echt te popelen om zelf te beginnen. Jij en Shaun T hebben me geinspireerd om INSANE aan mezelf te gaan werken! Ik heb niet zo'n heel fijne periode achter de rug en heb mezelf eigenlijk kortgezegd verwaardloosd in die tijd. Tijd voor een nieuwe start! Qua voeding ben ik al op de goede weg, maar qua workouts doe ik zeg maar eh, niet zo veel. Niets, dus. Daarom doe ik mee aan je winactie; ik kan niet wachten aan de slag te gaan! Bedankt voor je blogs en inspiratie Lindsay!

    Groetjes Evelien

  22. Wauw, wat een resultaten! Onwijs goed! Ik zit.zelf al een tijdje rond te snuffelen naar iets wat goed werkt. Het overmatig tijd doorbrengen in de sportschool zonder al te veel resultaat moet maar eens klaar zijn. Ik ben 18 jaar, en heb familie om me heem die (misschien ik ook wel) ik wekelijks zie groeien. Het doet pijn om te zien dat je zusje van 14 zich zo ontzettend onzeker voelt en je haar zich ’s avonds in slaap hoort huilen. Ook diabetes komt in de familie voor. Ik wil, voor mezelf, mijn zusje en mijn familie, degene zijn die laat zien dat het ook anders kan!

  23. WAUW! Maar je was wel al heel slank, maar je ziet inderdaad duidelijk verschil…ik ga vandaag beginnen…ben zo benieuwd! heb er zin in en hoop dat ik t volhoud. ik ga er wel helemaal voor…

  24. Hoi Lindsay,

    Ik ben nu inde recovery week en maak me al zorgen over het vervolg. Zoals je zelf al aangeeft voel je je weer een beginner. Jouw blog motiveert me wel om door te gaan.
    Overigens had ik de eerste 3 weken al wel snel resultaat, voelt nu alsof ik stil sta qua figuur. In gewicht nog niets kwijt, wel al veel in cm.

    Bedankt voor je info, hier heb ik echt veel aan! Geniet van je prachtige lijf.

    Lieve groet,
    Linde

  25. Wij doen iedere dag insanity met ongeveer 20 mensen tegelijk. (op een schip) Het word een verslaving. Geweldig om te zien wat voor resultaten je hebt geboekt. Het is keihard werken! Ondanks dat we al 60 dagen erop hebben zitten gaan wij lekker door.

  26. Hoi Lindsay,

    Dit klinkt echt heeeeeeeeeeeeeeel goed! En wat goed dat het je zo goed is bevallen. Ik ben al een paar maanden aan het twijfelen. En, na het lezen van je blok ik ben om… Ik wil het, ik wil het, ik wil het… Mijn beste vriendinnetje is op vakantie naar Australie komende anderhalve maand en het leek me zo leuk dat ik soort van helemaal getransformeerd, haar ga halen van het vliegveld. Daarnaast verhuis ik over 3 maanden naar een andere stad om een soort nieuw begin te maken en mijn "echte"leven te beginnen. En lijkt me toch wel erg vet om dat helemaal strak in het pak te doen!
    Daarnaast wil ik erg graag kijken of ik dit 60 dagen gewoon vol kan houden! Als ik ergens mijn tanden in zet, moet dat meestal wel lukken. Ik ding dus supererggraag mee voor een insanityweggeefpakket!! HEEEEEL erg graag!
    Ik ben benieuwd hoe je het bij houdt als je eenmaal de 60 dagen hebt gehad!!!

    Good work, thanks voor de inspiratie!! En ja… Ik hoop snel te kunnen volgend!

  27. hoi lindsay,

    ik zie het resultaat en dat mag er zijn! erg goed gedaan!!
    maar wat ik me dus afvraag hoe doe je dit erna. moet je dit nu voor de rest van je leven blijven doen?? voornamelijk het sporten heb je veel qua voeding moeten aanpassen (pillen of shakes??) graag zie ik een reactie tegemoed:)

  28. Hey Lindsay.

    Ik ben ook met Insanity bezig en het is zwaar verslavend. Wel heb ik een vraag, ik ben zo super slecht in die push-ups ik kan er soms maar 2 terwijl er 5 moeten en zij alweer gaan staan voor de volgende sessie… Had jij dat ook? En hoe ging je daarmee om? Groetjes Joyce

  29. Hey Lindsay,

    Was erg leuk en informatief om te lezen hoe je de 60 dagen door bent gekomen. Je mag echt trots zijn op de resultaten!

    Ik kwam op jouw blog na het zoeken op 'insanity resultaten'. Ik wilde weten wat de ervaringen en resultaten van normale mensen zijn met Insanity. Ik ben a.d.v.h. jouw blog zelf ook begonnen en zit momenteel aan het einde van week 2. Nu al kan ik goed zien dat Insanity daadwerkelijk effect heeft (al 4 kilo kwijt) en wetende dat de resultaten na 60 dagen nog veel groter kunnen zijn (zoals bij jou te zien is), blijft me motiveren.

    Hartelijk dank voor jouw inzichten in Insanity en keep up the good work!

    Gr. Remco

  30. Hallo,
    Mijn man en ik beginnen vanavond met de eerste fit-test van insanity. Hopelijk hebben we zo'n mooi resultaat als jij maar we moeten wel van verder komen. We zullen ook foto's nemen en ons meten. Ik ben nu al benieuwd om binnen 60 dagen het verschil te zien!
    Groeten,
    Karen (België)

  31. 1ste fit-test zit erop (van mij toch, mijn man heeft uiteindelijk niet mee gedaan). Super zwaar, vooral bij dit warme weer. Het was al vrij laat gisterenavond, al na 23u en daarmee zag mijn man het niet meer zitten. Erna gedoucht en gaan slapen maar lag echt te draaien in mijn bed. Deze morgen ook nogaltijd licht in het hoofd. Heb jij dit ook gehad?

  32. Ik heb nu voor de 3de keer maand 1 van insanity afgerond! (In de zomervakantie heb ik niet gesport). Ik heb hier voor gekozen omdat ik dan voldoende conditie heb opgebouwd voor maand 2!

    Ik zit nu in week 5: de recovery week & het resultaat wat ik tot dusver geboekt heb is ook gigantisch! Ik ben +/- 1 kilo kwijt, maar dit komt mede omdat ik heel veel spiermassa ben aangekomen ;-) ! Insanity (en sporten over het gemeen) heeft mij erg sportverslaafd gemaakt!

    Ik heb er voor gekozen om iedere dag een eiwitshake te drinken om het spierherstel + spieropbouw te versnellen. Het resultaat van het vele sporten/het letten op voeding + het nuttige van eiwitshakes is doormiddel van deze combinatie nog sneller te zien!!

    Ik heb ondertussen de trainingen van maand 2 zitten bekijken… Ik word er enigszins bang van, maar anderzijds geeft het me een gigantische kick & kan ik niet wachten tot het zover is!

    En dit zijn eigenlijk alles bij elkaar + het hardlopen wat ik er nog bij doe 3 x per week mijn voorbereidingen voor mudmasters aankomende 28 september!! Jippieee

  33. Hey Lindsey,
    Je bent 1 van de weinige vrouwen en mannen die ik ken die dit volhouden. Mijn petje ervoor af.
    Bij ons: de brandweer Amsterdam, is dit fitnessconcept al jaren een vast onderdeel van ons sportprogramma. Naast Insanity halen we ook onze inspiratie vanuit het internet. Op You Tube de welbekende Zuzana, met haar ZWOW serie. Ido Portal met zijn movement is ook aan de orde. Ga door met je blog want je maakt heel veel mensen enthousiast. Leg eventuele negatieve reakties naast je neer want dat zijn juist de mensen die het meestal niet volhouden, of er niet eraan durven te beginnen.

  34. wat een geweldig resultaat ! 'k geloof zelf ook in de insanity workout maar 'k vraag me af als je na 60 dagen stopt met de workout, als je erna niet terug bijkomt?

  35. Leuk om te lezen. Ik volg Jillian Michaels en overweeg hierna insanity te proberen.
    Ik wilde even zeggen dat je er ook mooi uitzag vóór de insanity hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *