In bed met Leo, Brad en Paul (met dank aan Netflix)


#streamteamNL

Hoewel ik zeer gelukkig ben getrouwd, kruip ik toch regelmatig onder de dekens met andere mannen. Niet zomaar de eerste de beste, neen: ik heb een select gezelschap mannen dat met enige regelmaat bij mij in bed duikt. Behalve met René, lig ik soms in bed met Leo, Brad of Paul. Soms zelfs met twee achter elkaar, als ik er écht zin in heb. Mijn absolute favoriet is Leonardo, maar ik mag Leo zeggen. Tussen Brad en Paul twijfel ik nog altijd. Ik ken alle drie de mannen al een behoorlijke tijd, zelfs langer dan René. Toch vervelen ze me na al die jaren nog (steeds) niet. Dankzij Netflix kan ik ze eindeloos in mijn liefdesnestje sleuren en hoe vaak ik ze ook nodig heb, ze komen altijd braaf opdagen. Benieuwd naar mijn favorieten met hen? 


Leonardo DiCaprio

Leo is mijn ultieme #1. WAT een HEERLIJKE vent. Na ruim 23 jaar hebben we nog steeds een ont-zet-ten-de chemie en ik ben nog lang niet op hem uitgekeken. Ik ben verkikkerd op Leo sinds zijn performance in What’s Eating Gilbert Grape uit 1993. Als 10-jarige destijds vond ik Johnny Depp ‘gewoon’ knap, maar was pas écht geboeid door Arnie Grape.

Leonardo (1974) is 9 jaar ouder dan ik, maar dat interesseert me weinig. De liefde ontvlamt op haar hevigst bij Romeo + Juliet (1996). Niet gek natuurlijk, wanneer je als 22-jarige handsome babyface de hoofdrol van Romeo vertolkt: een hopeloze romanticus die sterft voor de liefde. Dat gezicht! De scène waarin Romeo zijn Juliet ontmoet kan ik dromen.

Na kaskraker Titanic volgt The Beach, waarin Leonardo grotendeels met ontbloot bovenlijf op een tropisch eiland rond hupst. Wat vervelend. Maar bij The Beach valt me op wat me bij What’s Eating Gilbert Grape ook opvalt. Leonardo kan écht acteren.

Leo is geen tieneridool met just a pretty face. Zijn rol in The Beach is intens, een beetje wacko en dat maakt hem (voor mij) ook interessant als gewaardeerd acteur. In de jaren die volgen blijf ik geboeid naar zijn films kijken. Leonardo geeft privé in zijn liefdesleven de voorkeur aan extreem slanke en hete supermodellen, dus ik realiseer me (helaas) dat hij off screen wellicht ietwat outta my reach is.

Maar van zijn films geniet ik nog altijd. Ik vind het knap hoe hij al ruim 20 jaar flirt met de filmcamera’s maar steeds dat brutale, jongensachtige heeft. In Django is hij super evil en niet bepaald knap gemaakt, maar zelfs dan zou ik in katzwijm voor hem vallen. Hij heeft dat ene, dat bijzondere, wat hem mysterieus en toegankelijk tegelijk maakt.

Zelfs als doorgesnoven, louche macho in Wolf of Wall Street kan ik niet anders dan zwijmelend kijken naar hoe lucky Margot Robbie is geweest als zijn tegenspeelster.

Op Netflix vind je momenteel de volgende films met Leo in de hoofdrol:

 

Brad Pitt

Ai. ai, ai. Opnieuw een geweldig acteur met dito looks. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Brad steeds aantrekkelijker vind worden naarmate hij ouder wordt. Op Leonardo was ik van jongs af aan verkikkerd, bij Brad groeide de liefde met de jaren. Ouder worden doet mr. Pitt goed.

Ook hij kan een wacko personage spelen (Fight Club, Snatch, True Romance, Inglorious Basterds) en nog steeds retesexy zijn. No shame, die getatoeëerde pikey-look in Snatch, terwijl hij in de boksring staat, ik hou ervan. Evenals zijn Nazi-killer karakter in Inglorious Basterds, als Lieutenant Aldo “The Apache” Raine. Ik was zo in mijn nopjes dat Brad in een Tarantino-flick ging spelen! Mijn twee grote filmliefdes gecombineerd!

Wie wilde er niet Angelina zijn tijdens de opnames van Mr. & Mrs. Smith? “So it speaks. But does it dance?”, aldus Jane, gespeeld door Angelina Jolie. Eigenlijk is het overbodig uit te leggen waarom deze film bol staat van de hete, sexy scènes. We kennen allemaal de verhalen. Hoewel Brangelina verdrietig genoeg niet meer is, hebben we nog altijd Mr. & Mrs. Smith.

Dit is dé filmset waar Brad en Angelina keihard voor elkaar vielen. Mijn favoriete scène? Zet je Netflix aan en zoek ‘m erbij. John en Jane hebben elkaar net het hele huis door afgerost, als ze tegelijkertijd de guns in hun vizier hebben. Ze trekken een sprintje en staan met geladen wapens tegenover elkaar. Je hoort ze hijgen. Ze staan oog in oog met elkaar, twee huurmoordenaars van een flink kaliber. Dan laat John zijn wapen zakken. Hij kan het niet. Hij kan haar niet neerknallen zoals één van zijn opdrachten. Dat pikt Jane niet.

“Don’t! Come on! Come on!”, briest ze door haar tanden heen. EXACT DAT VIND IK ZO SEXY! Hij wil haar niet vermoorden en zij weet stiekem ook dat zij het niet kan. Met haar tanden op elkaar probeert ze te negeren wat het publiek allang weet. Hun huwelijk is geen slim gekozen cover, het is echt. Het vuurgevecht wordt gestaakt en ze hebben fantastische goedmaakseks. Love this scene.

Uhm, goed, waar was ik? Brad Pitt dus, in deze films kun je de beste (VRIJGEZELLE!) man nu bewonderen op Netflix:

 

Paul Rudd

Last but not least, Paul Rudd. Geen typische mooiboy zoals Leo en Brad, maar hubba hubba: ik heb iets met Paul hoor. Sinds hij in beeld verscheen tijdens Clueless (1995), hing mijn tong uit mijn tienermeisjesmond. Natuurlijk wilde ieder meisje Cher (Alicia Silverstone) zijn om haar té gekke outfits en leven, maar als bonus vond ik haar stiefbroer Josh, gespeeld door Paul Rudd, een fijne bijkomstigheid!

Dat gitzwarte haar, die ogen, het is niet gek dat ik op René ben gevallen. Bovendien heeft Paul Rudd altijd iets droog komisch in zijn films, vind ik. Ook in Clueless, maar ook in This is 40, waar hij als verlepte veertiger toch mijn hart steelt. Paul heeft iets scherpzinnigs, maar is ook ook aimabel. Een soort toegankelijke man next door. Of moet ik zeggen: dilf, oeps.

Ken je Paul Rudd (nog) niet, dan kun je hem in deze films op Netflix leren kennen:

 

Zucht.
Dit zijn mijn drie favoriete Netflix-mannen met wie ik graag in bed duik. Uiteraard zou het repertoire uitgebreid kunnen worden (ik bedoel: hallo Titanic alstublieft), maar ik snap ook dat de mannen enigszins exclusiviteit willen uitstralen. Ik wil natuurlijk geen afgelikte boterhammen in bed.

Wie zijn jouw Netflix-hunks met wie je graag een rendez vous (in bed) hebt?

Liefs,
Lindsay

>PS: Dit vind je misschien ook leuk om te lezen :-)

× Friday favourite film: 5x stomend hete filmscènes
× Mijn lievelings Disneyfilms
× OITNB Nederlandse première met Big Boo en Morello! #fangirlmoment
× OMG, ik moet NOG steeds janken als ik deze films zie!
× Dé film waarna René mij ‘verkering’ vroeg: Amélie <3
× Friday favourite film quotes: Mean Girls

#streamteamNL
Disclaimer: Ik ben onderdeel van het Nederlandse Netflix Stream Team, een exclusieve Netflix-community van geselecteerde bloggers. Dit betekent dat ik kosteloos Netflix kijk en hier regelmatig blogposts over zullen verschijnen. Bloggen over films en series deed ik immers toch al veelvuldig en ik zal – zoals jullie van mij gewend zijn – eerlijk en transparant (blijven) bloggen over mijn favoriete films en series.

4 reacties

  1. Brad en Leonardo vind ik echt goede acteurs. Was stiekem ook heel blij voor Leo toen hij ein-de-lijk een Oscar beeldje won. Ik vind Angelina echt een prachtvrouw en een goede actrice maar ben toch stiekem altijd Team Jen geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *