I’m moving out!

I want the world to know, got to let it show!
I’m coming out! ;-)

Jeah, jullie lezen het goed: ik ga verhuizen!

Per woensdag a.s. ben ik niet meer woonzaam in mijn ouderlijk huis waar ik sinds 1986 ronddartel, waar ik van de kleine kamer met roze behang met blümchen, naar de grote zolder met evengoed knalroze behang & Ikeadesign doorverhuisd ben.
Waar ik voor de eerste keer zelf gekookt heb, waar ik winters op balkon heb doorgebracht, al sneeuwmannen & sneeuwunits bouwende, waar ik zomers van zwempak van kleinsafaan – naar bikini toen ik een jaartje of 15 was – naar topless rond mijn 18e heb gezonnebaad, waar mijn eerste vriendje bleef slapen :-)

Ja, een huis met een rijke historie. Van 2 tot 22, 20 jaar woonplezier.

Maar nu is het tijd dat, zoals een vriendin het verwoordde:
Lindsay op haar eigen bevallige beentjes gaat staan!

En natuurlijk is dat reuzespannend. En eng, ook.
Maar vooral heel erg leuk! Ik heb echt ontzettend zin om lekker te klussen, onder de verf te zitten, mijn haar op een knot, een oude jeans & tee – en Rob & Nicoën maar!
Wanneer dat allemaal voorbij is, alle meubels verhuisd, alle muren geschilderd, de gaten in de muur voor de juiste positionering van fotolijsten & schilderijen – dan, dan heb ik mijn eigen stek.
Heerlijk.

Lekker koken zoals ik het lekker vind, vrinden/vrindinnen over de vloer, badderen in de badkamer (mét bad, een luxe die onze casa familia niet bezat :-)), zelf schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, mijn eigen ding.

Per 1 maart ga ik over, dus de komende week staat in het teken van moving.

Helaas staat sinds donderdagavond het dagelijkse leventje ook weer in het teken van moving, maar dan van & naar het ziekenhuis. Mijn vader is donderdagnacht opgenomen met ontstekingen in zijn buik, veel vocht en veel pijn. Voorlopig moet hij nog tot vrijdag a.s. blijven & krijgt hij antibiotica om de ontstekingen te remmen. Daarna gaan ze verder kijken. Weer afwachten dus. What else is new.

Natuurlijk is de gegeven termijn naderend: 150 – 200 dagen sinds september 2005 zou neerkomen op maart – april 2006. Je wordt weer even keihard met je neus uit de lucht op de keiharde feiten gedrukt. Maar we blijven positief en sterk, en bovendien is hij veiliger in het ziekenhuis in diens handen dan hier thuis. Maar leuk is het niet.

Afgelopen weekend ben ik met Merel & Jessica op stap geweest, naar een themafeest (thema: maffia, dresscode black/white). Dat was erg gezellig, ondanks de kleine opkomst. En er waren veel mensen in thema verkleed: altijd leuk!
Zaterdagavond ben ik lekker wezen gourmetten op Dunja’s verjaardag, erg gezellig in wereldstad Heukelum. Daar woont Dunja samen met haar vriend & katten: een erg leuk & mooi huisje.
Wel even klimatiseren voor mij, want alle meisjes daar hadden:
1. een vaste vriend
2. woonden samen
3. een vast dienstverband
Bovendien had 1 meisje zelfs al een kindje.
Desalniettemin was het supergezellig, maar ik realiseerde me hoe groot de verschillen kunnen zijn onder twintigers. Sommigen zijn helemaal steady & setteld. Ik ben zelf nog een echte studente met totaal geen vaste planning. Het heeft alletwee charmes vind ik.

Zondag & vandaag was ik nogal grieperig: bah.
Koortsig, buikpijn, hoofdpijn (met oorpijn), dus ff uitgeziekt en ik wil morgen graag weer naar mijn werk. Want al dat verhuizen, kost ook centjes! ;-)

Daarom ga ik nu lekker heet douchen, en daarna onder de wol!
Een dikke kus, zonder bacteries en/of vogelgriep ;-) & tot heel snel, hoewel ik deze week natuurlijk behoorlijk get busy ben! De volgende update is met movingpictures! Promissed!

Liefs,

Lins

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *