Ik ben geen Viva-vrouw.

Stiekem wist ik dat zelf ook. Ik surf veel vaker naar StyleToday en ben geabonneerd op de Elle. Als ik wél een Viva in handen krijg, blader ik direct door naar de AnyBody rubriek. Met die lezers in hun nakie, hihi. Daarnaast ben ik online fan van Viva’s Nynke.

Toch ben ik geen Viva-vrouw. Ook de Viva redactie deelt die mening. Daarom ben ik niet door in de zoektocht naar een nieuwe blogger voor Viva.nl.
Helaas paardrijlaars, om mijn PinkBullets redactrice te quoten. Jammer de bammer, zeg ik zelf graag. De betaling voor het schrijven van drie wekelijkse blogs is niet slecht. Bovendien zou het mijn lezersgroep vergroten en worden de blogs actief bediscussieerd. Ik had er zin an.

Maar, what you said: she ain’t no Viva!
Na, na, na, diva is a female version of a hustla
.
Ik blijf dus gewoon hustlin’ doorpennen, aan mijn chicklit en op PinkBullets.
Winnaars zijn verliezers die niet opgeven!
En aangezien een bekende wél door is als Viva-vrouw, wens ik Niké heel veel succes in the game en is mijn stem vanzelfsprekend voor haar.

Dan surf ik nu weer trouw terug naar PinkBullets.nl, in tegenstelling tot mijn kortstondige Viva.nl avontuur (beginner, lid sinds 21 dagen).

Was getekend,

Lindsay
xoxo

3 reacties

  1. En zeg nu zelf, ben je liever een Viva-vrouw of een PiBu-meisje? Toch jammer de bammer en helaas paardrijlaars.Knuffel!

  2. Hee Lindsay,Jammer dat je niet door bent want je site is erg leuk! En bedankt voor de felicitaties… Gr. Melinde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *