Ik ben gebroken ;-)

Arm Lins roze header

“Hou je poot stijf”, “Ik zag Lindsay Vallen”, “Achter de ellebogen”, “Cast Away”, “Gypsy Girl”, “My Big Fat Gypsy Wedding”, ik heb al  menig leuke opmerking of grap gehoord over mijn arm ^^. Ik vind dit helemaal niet erg, lachen is gezond toch :-)

Hoewel, er zijn een aantal dingen zijn waar ik me behoorlijk op verheug, wanneer mijn linkerarm over een weekje weer ‘een handje kan helpen’:
– douchen met twéé armen en twéé handen (van mezelf ;-)
– veterschoenen dragen en kunnen strikken
– haren kammen
– een knot draaien of een paardenstaart maken
– koken
– nagels vijlen en lakken
– met twee handen bloggen
– een Big Mac eten
– hardlopen/sporten
– een panty en/of rokje dragen
– op mijn buik slapen

Gelukkig maken vrienden, familie en collega’s mijn arm steeds gezelliger :-)

Arm Lins roze
Ook krijg ik lieve post ^^

Lieve kaartjes 1Kaartje NL
Zo is het aftellen en afzien behoorlijk uit te houden. Het is best vermoeiend alles met 1 arm te moeten. Ik krijg ook gekke spierpijn van het compenseren. Nog 5 nachtjes slapen en dan worden er nieuwe foto’s gemaakt. Fingers crossed ;-) want als de breuk goed geheeld is, hoef ik niet langer met mijn roze arm!

Thanks lieve friends, family & collegae voor jullie wensen, hulp en geduld ;-)

xoxopinkyLins

6 reacties

  1. Ik probeerde meteen een knot te maken met één arm, maar dat is inderdaad onmogelijk haha. Ik kan me voorstellen dat je al die dingen mist, hopelijk zijn de foto's over 5 dagen positief! Sterkte in ieder geval!

  2. Wat een leuke kaartjes! :) Die 'tattoos' op je gips zijn ook heel leuk gemaakt!
    Ik moet helaas zeggen dat ik weet hoe het voelt om alles met één hand te doen, want mijn linkerlichaamshelft is verlamd. Het is niet onmogelijk om hier mee te leven, maar zoals jij ook zegt wel vermoeiend. Niet dat ik nu in een soort van slachtofferrol wil kuipen ofzo, maar ik dacht dat dit je misschien een soort van 'steun' kon bieden ofzo.
    Sterkte in ieder geval! xx

    1. Jeetje Elina, wat moet dat ontzettend heftig zijn zeg! Goed dat je een reactie achterlaat – ik kan me voorstellen hoe zwaar het moet zijn altijd alles met 1 kant te moeten. Dan mag ik me nog 'gelukkig' prijzen met die paar weken. Ik heb respect voor je en lief dat je me een hart onder de riem steekt! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *