How about a shave?

Dagje_amsterdam_14022008_ren_en_lin
Lekker knus op de loveseats in Tuschinski Amsterdam

Sweeney_todd_1 Sweeney_todd_4 Sweeney_todd_6 Sweeney_todd_3
Minder knus maar wel erg Tim Burton: Sweeney Todd

Alweer 18 februari, time flies when you’re having fun!

Mijn Valentijnsdag was heerlijk, lekker een dagje met elkaar en leuke dingen gedaan :-)
Maar, de dag erna (15 februari) was natuurlijk belangrijker voor ons, want één jaar geleden werd ik voor het eerst gekust door monsieur René op deze dag :-D
Lekker terrasje in le soleil ’s middags, ’s avonds uit eten bij Will’s en lekker mensen kijken op Neude en de Oudegracht, en ’s nachts nog even een dansje en drankje in de Dikke Dries.
That’s the way, I like it, ahuh ahuh!

’s Zaterdags heerlijk gedineerd bij Jantine in haar prachtige stadspand samen met Suus, Ramaya, Johanneke en helaas was Camilla ziek :-( All the best love!
We deden kaasfondue (wat ik nog nooit eerder had gedaan), maar dat was zó lekker!
Lekker brood, paprika’s, tomaat, wortel, beetje cheesedippen en smikkelen maar :-D
En natuurlijk ook zoals traditie is: kleding ruilen! Wat jij niet meer draagt, wisselen maar en zo ga je aan het einde van de avond met allemaal nieuwe kleertjes voor nop weer naar huis!
Ik heb een hele leuke vintage babydoll/overgooier gescoord, een schattig rokje, een blousje van G-Sus, een polkadots zomerblousje en een geel zomershirtje. Was echt leuk om weer kleding te traden ladies!
En natuurlijk heerlijk gegeten en gekletst te hebben.

Zondags lekker in het zonnetje op de fiets voor een bezoek aan Roland en Fleur, waar de bokkepootjes op zo ongeveer het gehele interieur en kleding terechtkwam, behalve in de maagjes, haha :-) Lekker warm weer, doezelen in de zon, en ineens smelt de chocolade veel sneller dan verwacht! :-)

Aankomend weekendje lekker weg, repetitieweekend met YMPROV om goed te oefenen maar ook veel lol te hebben, hihi! Zaterdagavond hebben we vrij, dus dat zal wel de bonte avond worden vrees ik! En met allemaal acteurs en actrices in een vakantiehuisje, zal dat wel erg amusant en theatraal worden :-)

Het weekend daarop lekker partyen met Trish en Jannie, en dan zondags heerlijk een dagje in de watten gelegd worden met Merel, als we gaan chillen in een sauna- en beautyoord. Hoop dat het zonnetje lekker schijnt, zie ons alweer helemaal zitten in onze badjas met een smoothie op een relaxsofa net als de vorige keer. Quality t-i-m-e!

En dan maandag, daar komt de bruid: Heidi!
Mijn neef Niels gaat trouwen, dus een klein feestje konden ze niet voorbij laten gaan (en terecht :-))
Spannend en leuk, en wie zal het boeket vangen van onze familie?
Joyce of ik? Hmm.. ;-)

Welnu, ik ga nog even mijn eigen zongehalte opdoen onder de zonnebank en dan lekker douchen en het bedje in. Morgen weer werken bij de NS en lunchen met Cindy, alletwee hartstikke leuk, dus de dag zal voorbij vliegen!

Dag trouwe lezers!

Liefs,

Lins

2 reacties

  1. Jij kan dat allemaal zo mooi vertellen! Vind ik echt super leuk om na te lezen! En om te zien hoe ontzettend leuke meid jij bent! We bellen vanavond nog even liefje. Ik ga nu snel even nog wat knopen aannaaien!
    Love u so much!
    Iksie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *