Hoera, Tara is (1 week) thuis!

Tuin lindsayvallen.nl

 

Ooievaar lindsayvallen.nl

Welkom thuis lindsayvallen.nl

Hip hip hurray for today lindsayvallen.nl

Hip hip hurray for today! Maar omdat ik op deze dag wel iets beters te doen had dan bloggen ;-), bedoel ik natuurlijk: hip hip hurray voor dinsdag 7 juli jl. :-). De dag dat we na 127 (!) dagen in het ziekenhuis, EIN-DE-LIJK een gevulde maxi-cosi mee naar huis mochten nemen.

Tara werd op een dubbel priemgetal geboren (3-3) en toeval of niet, op 7-7 werd ze ontslagen uit het ziekenhuis. Precies 18 weken na haar geboorte, de eerste 4 maanden van haar leven. En ruim 4 maanden van óns leven (een dikke 5 maanden als ik mijn eigen ziekenhuisopname erbij optel).

Als ik het zo typ, realiseer ik me pas hoe ontzettend lang en slopend deze tijd is geweest. Thuis was er dan ook een flinke ontlading (inclusief kraamtranen), na zo ontzettend lang wachten op dit moment. Maanden vol spanning en tegenslagen, maar ook mooie momenten en mijlpalen. Uitputtende maanden, geen verlof vooraf, maar direct keihard overleven in de survival modus.

Na talloze (baby)taartjes in het ziekenhuis, aten René en ik vorige week in onze eigen huiskamer de langverwachte beschuit met muisjes. Iets waar we op wilden wachten tot ze thuis was. Taart in het ziekenhuis, beschuit thuis. Natuurlijk wachten ons nog genoeg uitdagingen, want Tara is door haar longziekte een kindje dat mét zuurstof en sondevoeding naar huis is gekomen.

De slangetjes zijn we dus nog niet kwijt, plus ze blijft een kwetsbaar meisje. Ook in onze huiselijke kring moeten we bepaalde leefregels in acht nemen, op zowel medisch als sociaal vlak. Legio aan specialisten komen bij ons over de vloer en in het WKZ en Antonius blijven we kind aan (zieken)huis. Het is jammer genoeg nog niet ‘klaar’, ook al is ze nu thuis.

Met bezoek doen we daarom voorzichtig aan. Prikkels proberen we zoveel mogelijk te reduceren, evenals risico’s op besmetting. Voorkomen kun je het nooit helemaal, maar we zullen (helaas) extra voorzichtig moeten zijn. Hoewel we zelf graag een knallend kraamfeest zouden willen geven, is het in Tara’s belang om gedoseerd mensen aan huis te ontvangen. Maar dat hindert niet :-). Wat ons betreft blijft de ooievaar staan tot de winter, om zo het bezoek langzaam uit te smeren over de komende weken en maanden.

Terwijl ik dit blog, hoor ik naast me een tevreden klein baby’tje ronken. Het is zo onbeschrijfelijk heerlijk om iedere dag naast elkaar wakker te worden, haar ieder moment van de dag te kunnen vastpakken, knuffelen en bewonderen. René heeft 3 weken verlof opgenomen en dat betekent dat we nu nog twee weken fulltime samen kunnen zijn.

Genieten is het. Ik heb er zo lang van gedroomd en naar uitgekeken. In werkelijkheid het allermooiste dat ik me ooit kon voorstellen, en dan nog mooier.
Eindelijk samen.

Liefs,
Lindsay

Naar huis lindsayvallen.nl

Taar is thuis lindsayvallen.nl

Taar thuis kusje grey lindsayvallen.nl

Taar thuis 4 lindsayvallen.nl

Taar thuis lindsayvallen.nl

43 reacties

 1. Ik had het al gezien op instagram, maar nu ik dit blogje zo lees springen de tranen toch in m'n ogen. Het is jullie zo gegund! Geniet ervan! En wat heerlijk dat Rene vrij is en dat jullie samen kunnen zijn!

 2. Hoi trotse papa en mama! Van harte!!! Eindelijk is daar het langverwachte moment. Geniet ervan. En de foto’s zijn erg leuk. Geweldig versierd en die tutu bij Tara staat onwijs leuk!

 3. Wat fijn dat ze thuis is! Het medische gedoe is nog niet voorbij, maar eindelijk is ze bij jullie. Helaas gaan de slapeloze nachten gewoon door, maar ik denk dat babygehuil een veel mooiere reden is dan piekeren. Veel geluk met z'n drietjes!

 4. Ik moest een beetje lachen toen ik ineens dacht aan wat de buren zullen denken als ze ineens deze vlaggetjes zien nadat ze jou weken (maanden!) on-zwanger lang rond hebben zien lopen haha. "Waar hebben ze die baby nou ineens vandaan?!"

  Maar MAN, het is zo heerlijk dat je voor iemand die je helemaal niet kent zo blij kunt zijn :D

 5. Wat is dat genieten heh! Ohw wat ongelooflijk mooi en wat gun ik dit jullie! De bovenste foto is ook een speciale plek voor mij. Daar ging ik ook de deur uit met mijn kindjes. Een speciale plek voor velen en ook voor jullie! Geniet van ieder moment samen! Wat een leuke ouders zijn jullie! Het knalt van de foto’s af!

 6. Ik geef mijn zwangerschapshormen maar de schuld van de, dikke brok in m'n keel bij dit blogje. Zo blij voor jullie en wat een prachtige foto's. Ik ben zo blij voor jullie!

 7. Ohh geweldig zeg! Kan ook wel een traantje wegpinken. Dat rijke gevoel van eindelijk mee naar huis, eindelijk je grootste schat thuis..onbeschrijfelijk!

 8. Ik gooi het maar op de 2 weken die ik nog mag ontzwangeren maar zit hier bijna tranen met tuiten te janken door jou zo intens gelukkig op die foto's te zien staan. Wat geweldig. Ik gun het jullie zo hard. Geniet van elkaar. Dikke virtuele kus van ons (want zo kan het gewoon zonder risico's)

 9. Wat heerlijk dat ze thuis is! En ondanks dat ik helemaal geen zwangerschapshormonen heb rondgieren, heb ik ook een traantje weggepinkt. Geniet ervan. En wat is ze schattig in haar tutu.

 10. Ik kan wel janken, wat een heerlijke foto's en wat een vreselijk lief stukje heb je geschreven!
  Geniet van elkaar, vooral niet stoppen!

 11. Wat fijn en speciaal dat jullie na al die maanden ‘overleven’ eindelijk met z’n drieetjes thuis zijn! Geniet van deze bijzondere periode met elkaar! Xx

 12. Wat ontzettend fijn dat ze nu thuis is! :)
  Hele mooie foto's. Van die laatste kreeg ik een enorme glimlach op mijn gezicht. :)

 13. Ik volg je al een tijd, reageer echt nooit, maar oh, wat werd ik blij van de titel van deze post! Geniet ervan met z'n drieën en sterkte voor alle nog te nemen hobbels. Hopelijk ontwikkelt Tara zich tot een sterke meid.

 14. Wat ontzettend fijn dat ze eindelijk thuis is! Van harte gefeliciteerd! Ik heb al je verhalen over jullie kleine meisje gelezen, heel veel is zo herkenbaar. Ons meisje is 18 maart geboren terwijl ik 9 mei was uitgerekend. Heel veel liefde en plezier samen! Het is zo heerlijk om je meisje eindelijk thuis te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *