Hoe het voor ons is nu, een prachtig (prematuur) filmpje

Zo herkenbaar.

Een kijkje in ons leven nu, door de ogen van de ouders van Ward: een prachtig prematuur jongetje in zijn eerste jaar. Ik hoop en duim en wens en bid dat ons eigen filmpje ook zo’n magisch en heerlijk happy end krijgt. Go baby Ward en zijn ouders Benjamin en Lyndsey <3

En bedankt lieve Steph, voor het delen van deze link met ons. Recht in ons hart. Tranen overal :-)

9 reacties

  1. Ow my.. wat een ongelofelijk klein hummeltje en wat naar, al die slangetjes en toestanden. Ook hier tranen in de ogen, inderdaad een mooi filmpje. En ongelofelijk wat ze in een ziekenhuis dan toch allemaal kunnen.. Prachtig mannetje :) Ik duim met jullie mee!

  2. Jaaaaa…. die heb ik al eens gezien en ik ga hem niet nog eens kijken want dan ga ik weer huilen! Maar wat een prachtig filmpje he? Ik verbaas mij er altijd over hoe klein preemie's zijn en hoe sterk ze evengoed vaak al zijn! Heel veel succes Linsday en Rene!

  3. Pfoe… Even flink zitten huilen. Als je een voldragen kindje op de wereld zet heb je er geen flauw idee van wat ouderd van Premature kindjes meemaken. Heftig en zo mooi tegelijk. Dit geeft een ietsie pietsie beetje weer voor mij (ik spreek voor mezelf) hoe heftig, zwaar, mooi en liefdevol een preemie baby is.

    Ik bid, en hoop voor jullie mee op hetzelfde prachtige einde net als Ward! Ik volg je sinds kort op IG en ik moet zeggen dat ik diepe respect en bewondering heb voor jullie 3tjes. Wat mijn god wat doen jullie het goed.

    Heel veel geluk met ze 3tjes.

  4. Wow heel heftig en emotioneel dat begin vind ik, met al die draadjes… Wat is Ward een flink kereltje! Ik blijf duimen en bidden voor jullie prachtig dochtertje!

  5. Het is als zitten in de schaduw op een mooie, zonnige dag. Eigenlijk zou het anders moeten, maar je kunt toch heerlijk genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *