Hiep hiep Grazia!

Er is er één jarig hoera-hoera, dat kun je wel zien dat is Grazia hoofdredactrice Hilmar Mulder! Fashionable zal zij leven in de gloria! En dat doet ze, want as we speak verslaat ze live via Twitter de Amsterdam Fashion Week.

Voor ons plebs die niet bij de #AFW aanwezig zijn is de Grazia een fijn alternatief.


Deze week mevrouw Van der Vaart op de cover, what u think?
Sure, Sylvie is slank, een lieve moeder, leuke columniste en altijd über vriendelijk. Maar gaap,  ik vind haar ook gemaakt en saai. Live a little!
Op de tafel dansen terwijl Raf de jarretels van haar iele beentjes bijt, schandalen, plassen in de bosjes: dat wil ik zien! Daarna mag Syl weer de ideale schoondochter uithangen.

Deze week ook Grazia’s Grote Zomer Horoscoop, smullen! Wat hebben de sterren deze zomer voor jou in petto? Ik ben Weegschaal en herken me vaak in de omschrijving en voorspellingen. Eeuwige twijfelaar, besluiteloos, beïnvloedbaar en veranderlijk, zucht… Maar ook sociaal, creatief, diplomatiek en makkelijk in de omgang! What’s your sign? En klopt dat een beetje?

Of je nu op een warm vakantieoord vertoefd of in ons regenachtige kikkerlandje: Grazia is er voor je, in regen- en zonneschijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *