Hejdå Alexander, hi Michael!

Intimi weten dat ik niet alleen True Blood-verslaafd ben, maar ook graag mijn tanden in hoofdrolspeler Alexander Skarsgard zou zetten. Hij vertolkt Eric Northman, een eeuwenoude damned hot blonde Viking vampier en over goede typecasting gesproken! Als boekennerd (Bol.com wishlist! ^^) ben ik extreem kritisch op verfilmingen en tv-adaptations en dit is een zeer geslaagde!

Met plezier volg ik dan ook Alan Ball’s verwerking van de boekenreeks  naar de HBO-serie en iedere zondag sharp I’m ready for my True Blood! En omdat ik een gezonde entertainment- & celebrity lust heb, volg ik ook hun wel & wee in Hollywood-land!

Alex had jàààren een relatie met Kate Bosworth, ex van Orlando Bloom en actrice (Blue Crush). Haters op PerezHilton.com gruwelden van de relatie, Kate zou immers niet goed genoeg zijn voor Alex en bovendien een attention wh#re zonder persoonlijk succes. True Blood-freaks mochten Kate óók al niet graag, want die wilden de blonde Viking liever voor zichzelf.

Een paar weken terug strandde de relatie tussen Kate en Alexander. Boohoo, toch jammer – Alex had haar immers ook al meegenomen naar thuisland Zweden en knuffelend op Coachella festival leek het me een leuk setje. Maar, c’est la vie.

En life goes on! Zeker voor Kate. Terwijl Alexander als vrijgezel de bloemetjes buiten zet, wordt Kate gesignaleerd met regisseur Michael Polish. Niet verrassend misschien: Kate speelt de hoofdrol in zijn laatste project. Van acteur naar regisseur, hmm. Ik had het beste met je voor Kate, maar it doesn’t look good, babe.

Dat is toch geen vooruitgang Kate? Misschien carrière-wise wel, maar I mean: look at him! Ik vind je My Little Pony-haar trouwens wel errûg cute, dat dan weer wel! Anyhoe: all the luck in the world voor alle partijen, dan zwijmel ik nu weer even verder. Zondag een nieuwe aflevering van True Blood, yumm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *