Heerlijk avondje is gekomen?

Terwijl 16 miljoen Nederlanders, allen geïntegreerd met dit gebruik, zich volvreten met banketstaven, pepernoten, marsepein & suikergoed, typt in een kamertje in de centraal gelegen stad Utrecht een 22-jarige jongedame de update van haar web-log op – heerlijk avondje is gekomen – 5 december.

En neen, ik vind mijzelf niet zielig.

Ik vermaak me prima al schrijvende, heb prachtige cadeau’s van de Goedheiligman gekregen omdat ik ontzettend braaf ben geweest in 2005:

– een gorgeous pyama (panterprint met roze biesjes & roze hartjes als sluiting)
– een roze badjas met gouden stiksels (waar ik ook mijn naam in goud op wil borduren)
– een lingeriebon
– een H&M-bon
– een decemberlot
– en een chocoladeletter L (die ik al 22 jaar niet eet, want ik vind ze niet lekker, maar Sinterklaas houdt van chocoladeletters dus koopt hij ze vooralsnog ieder jaar voor me)

Bovendien ben ik door al dat anti-snoepen ook niet genoodzaakt om met de vrouwelijke helft van die 16 miljoen Nederlanders op Oudjaarsavond – 31 december – te kirren:
“In 2006 ga ik afvallen, morgen begin ik met lijnen!” – nog een laatste oliebol in mijn gestifte mondje proppende, in mijn krapzittende cocktailjurkje gesnoerd.

Talking ‘bout cocktailjurkjes.

Toen de Stella McCartney-lijn voor H&M gelanceerd werd, loofde het AD (de krant die tegenwoordig mijn Utrechts Nieuwsblad op zaterdag onderdak biedt) een aantal kledingstukken uit deze jofele collectie uit voor een aantal briefkaarten die ingezonden konden worden voor 20 november.

En vandaag kwam ik thuis uit de stad na cadeautjes gekocht te hebben voor mijn familie, want dat dan weer wel: cadeautjes kopen is leuk, geld uitgeven is leuk, andere mensen blijmaken is leuk, met je kleine grote broer door de stad slenteren is leuk,
– en ik zie op het dressoir in de gang een pakketje –

Geen verdacht tikkend pakketje, geen zorgvuldig anoniem ingepakt Pabo-pakketje, geen Willeke Alberti Klingel-pakketje, neen:
– een pakketje met een AD-sticker – en met mijn naam erop!

Natuurlijk ging in mijn bovenkamer ratelen wat ik had kunnen winnen, ik had nl. – streber die ik ben ;-) – 3 briefkaarten ingezonden, maar tot mijn grote vreugde had ik mijn favoriete kledingstuk gewonnen:


Het zijden, chiffon roze cocktailjurkje!
:-D

Oeh!

En dat op 5 december, ik zeg: die man weet toch wel goed wat meisjes willen, ondanks zijn leeftijd!

Ik heb hem direct gepast, en – oeh, ik wil niet opscheppen – maar hij staat me absofuckinglutely goed!

Nu heb ik dus 2 Stella McCartney cocktailjurkjes, de zijden, chiffon mintgroene, en deze!

How lucky can a girl get!

Nu nog de sterke, liefkozende handen
van een stijlvolle, shabby & chique meneer, inclusief lekker ruig – en prikkelend! – stoppelbaardje, in pak,
die me teder rondom mijn middeltje vasthouden, en ik ben er klaar voor!

Zijn die ook ergens te koop of liever nog, met mijn geluk: te winnen?
;-)

Als je me zoekt – bovengenoemde mooie meneer -, ik ben de komende tijd o.a. te vinden:

– op vrijdagavond 16 december in Tivoli Oudegracht – Utrecht -, tijdens het SuperNatural feestje, wulps dansende op de funky musique.
– op zondagmiddag 18 december in Hotel Arena – Amsterdam -, bij de allerlaatste SalsaLounge van 2005, met draaiende o.a. Gregor Salto & Laidback Luke.
– op zondagavond 25 december in Club Monza – Utrecht -, eerste Kerstdag Super Sunday met DJ Roog vs. Erick E. Zal ik daar mijn cocktailjurkje dragen? Hmm :-D

Welnu, tijd om met een kopje thee te kijken naar de crap die ons op televisie voorgeschoteld wordt, of misschien luisteren naar de soundtracks van Reservoir Dogs, Pulp Fiction of Jackie Brown die ik – oh, did I forget to mention that? – vanmiddag gekocht heb.

Nog een heerlijk avondje, misschien gekomen, misschien niet gekomen.
Voor mij het laatste, tenzij de tot tweemaal eerder genoemde mooie meneer nog komt.

Genoeg voor nu – tot snel – dag lezer!

Liefs, Lins

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *