Heerlijk herfst: thuis cocoonen

ArtikelNu het nieuwe seizoen zijn intrede doet en het gure weer ons aan huis kluistert, wil ik dat mijn thuis helemaal cocoon-ready is! Warme stoffen, wollen kleden, bonte plaids: alles om te overwinteren en pas weer buiten te verschijnen als het rokjesdag is.

Ik hou van de herfst. Het seizoen waarin ik geboren ben, geurkaarsen aan, op de bank met een DVD of serie. Mijn plaids en foulards komen uit de winterkast en ik probeer mijn huis zo cosy mogelijk in te richten. Rijke, volle stoffen die niet irriteren maar zacht zijn voor je huid en aangenaam verwarmen.

sannwald-matrasdek-wolwit-521693_CAT_M_170613_153905 zoeppritz-kussenovertrek-ecru-527960_CAT_M_150513_161522

Weg met koel linnen, welkom winterdekbed, fluffy kussens en wollen dekens. In de zomer zoek ik verkoeling, nu wil ik warmte. Het is geen uitzondering wanneer ik met pyama, wollen sokken, gebreid vest, winterdekbed, wollen deken en katoenen foulard in bed kruip ’s nachts. Heerlijk!

Maar ik wil niet opveren omdat ik statisch geladen ben, elkaar schokken geven op de bank en een torenhoge energierekening. Ik wil warm en comfortabel, maar geen geitenwollen sokken of oude gerafelde winterdekens.

roesch-pyjama-grijs-melange-ecru-225717_CAT_M_310713_144615 kaiser-pantoffels-bruin-521669_PACK_SL_230513_113050

En oh wee als na een warme nacht in mijn gebouwde nestje mijn voeten ’s ochtends de koude vloer raken! Het aller-lekkerst vind ik met blote voeten in sloffen met lamsvachtvoering. Heerlijk zacht en warm aan mijn tenen! Daar krijg ik kippenvel van op de goede manier, ken je dat?

De wonen-collectie van Peter Hahn voldoet aan mijn strenge (winter) eisen en biedt een verrassend aanbod. Comfortabel en modieus gaan moeiteloos in elkaar op. Warm én knus, comfortabel zonder in te leveren op kwaliteit. Ben je dus nog niet winterklaar en op zoek naar een warme aanvulling in je interieur? Neem dan een kijkje op de website van Peter Hahn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *