Heb nieuwe schoenen, schoenen


Jaahaa! Deze zijn van mij! Na een lange zoektocht naar de ideale gymp, is de Onitsuka Tiger Mexico 66 het geworden! :-D Eindelijk.

Deze week heb ik nog de laatste loodjes afgeleverd mbt. de Nacht der Romantiek, maandagmiddag de soundtrack van Amelie gekocht (puur genieten :-D).
Dinsdagmorgen heb ik een erg fijne nieuwe nette broek in grijs tweed, een setje zilveren oorbellen die veel herrie maken & een roze tee gekocht & heb ik ’s middags lekker op het gras aan Strijkviertel gelegen.
Woensdagmorgen verzamelden Jo, Maaike & ik ons op CS om met de trein richting Milla in Oh-Oh-Den-Haag te gaan, en vandaar met de tram naar Scheveningen:


De Scheveningse Pier & Lindsay in het zoute, maar ook zeer koude, water van de Noordzee. Ik ben kopje onder gegaan & heb groteske golven getrotseerd.
En wat ben ik gek op mijn CMV girlies, topmeiden! Blijft ouderwets gezellig, keep it up!

Vandaag ben ik naar de Boekenbeurs (leesnerd die ik ben ;-)) in de Jaarbeurs geweest & heb ik de volgende titels bemachtigd:
– Angels & Demons (Engelstalig) van Dan Brown
– The Da Vinci Code (Engelstalig) van Dan Brown
– De Vorm van Water (Nederlandstalig) van Andrea Camilleri
– Geschiedenis van de Schilderkunst… van de Renaissance tot Heden
dus Lindsay is weer een blije boekenwurm! ;-)

En natuurlijk heb ik vandaag mijn ubercoole gympies gescoord! Jeeh! :-)

Vanavond ga ik ff de stad in, wat drinken & het hopenlijk niet te laat maken, want morgenavond gaan de mooiste, leukste & gekste meiden des CMV (lees: Jo, Suus, Jantine, Milla, Maaike & moi ;-)) de Tivoli onveilig maken tijdens 80’s Verantwoord!
Zaterdagavond is het dan alweer tijd om een potje pool te spelen met Jess, Sjors & broeder, om daarna de Jam in te duiken.
Druk, druk, druk? Hoe kom je erbij? ;-) Maar wel gezellig!

Hoe is jullie week tot dusver? En wat zijn de plannen voor het weekend?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Lindsay
xxxx

4 reacties

  1. Zo zo mooie schoentjes! Heb t kleurtje nog nooit gezien. Alleen die zool… oei oei, heb t model ook een paar keer in mn handen gehad. Maar die zool is flinter dun en snelslijtend materiaal! Anyway, hij zal je goed staan ;)
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *