Hardlopen: We Own The Night 2014

1796652_746962435328957_661323810_nVorig jaar baalde ik als een stekker dat ik niet meeliep met de Nederlandse première van Nike’s We Own The Night. Zodra de geruchten de ronde deden over de tweede WOTN hield ik gespannen de Nike Facebook-pagina en Nike website in de smiezen. En met succes! Inmiddels heb ik me succesvol geregistreerd voor de We Own The Night op 7 juni 2014 in Amsterdam. Nog precies 2 maanden te gaan, aftellen geblazen!

We Own The Night is een ladies only run in het (schemer)donker van Amsterdam. Kriskras door de hoofdstad met duizenden andere hardloopsters. WOTN is een hardloop-festival te noemen met sport, mode, design en muziek. Naast Amsterdam doet WOTN ook Londen, Parijs, Berlijn en Milaan aan. Ik heb er zoveel zin in!

1975268_753664441325423_1393308698_n

Mijn doel is om de WOTN onder het uur te lopen. Geen PR, maar ik wil vooral genieten van de run. Vorig jaar was ik in juni nogal teleurgesteld na de Utregse Meidenloop die ik in 1:01:36 liep. In september liep ik de Singelloop Utrecht liep in 58:56. Daar mik ik ook op voor WOTN.

Hardlopen met een evenement is altijd anders dan trainen. Zeker, bij een run of wedstrijd ben ik hyped door de spanning en daardoor (soms) iets sneller. Maar er is ook zoveel om van te genieten als je om je heen kijkt. De mooiste hardlooproutes waar je als hardloper normaliter niet mag komen, vermaak en enthousiast publiek. En ja, soms is het wat drukker aan de start of de eerste kilometers waardoor je tijd verliest. So be it.

Met nog 2 maanden te gaan train ik afwisselend op mijn nieuwe Nike Free’s en mijn gouwe ouwe Lunarglides. Heerlijk om (weer) met een doel te trainen, dat zorgt in mijn geval stiekem toch voor nét dat extra beetje motivatie om de deur uit te gaan.

lindsayvallen.nl WOTN quote

Hardlopen met een georganiseerde run geeft me het gevoel dat hardlopen een teamsport is. Het is gezellig, de sfeer is onwijs goed en het is zo kicken om mensen aan de kant te horen juichen. Ik loop zelden met een loopmaatje, hooguit soms met René. Daarom vind ik het leuk om aan runs en wedstrijden mee te doen. De eerstvolgende op mijn agenda is We Own The Night.

amsterdam-desktop-header

Doe jij mee met WOTN? En welke andere runs kan ik dit jaar écht niet missen?

– xxx – Sporty Spice Lins

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *