(*) SPORT Hardlopen met de Tune Belt sport armband

lindsayvallen.nl tunebelt  (6)
(*) Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Onlangs kreeg ik namens MobileFun de TuneBelt AB82 sport armband opgestuurd. Mijn eerste sport armband, ooit voor een paar euro bij de Action gescoord, was aan vervanging toe. Tijdens het hardlopen wil ik me geen zorgen maken of ik mijn telefoon verlies, mijn band langzaam afzakt of ik naar huis moet wanneer het begint te regenen. De TuneBelt voldoet aan al mijn eisen en voelt stevig en veilig terwijl ik vele KM’s loop. Na enkele weken testen ben ik erg tevreden.

lindsayvallen.nl tunebelt

Zo ontvang ik het pakketje. Enjoy comfort, convenience & protection while you run, workout or listen on the go, aldus de verpakking.

lindsayvallen.nl tunebelt  (2)

De hoes voelt stevig en duurzaam, maar toch flexibel en niet zwaar. Mijn oude band is gemaakt van redelijk dun plastic, deze band is beduidend beter in kwaliteit en afwerking.

lindsayvallen.nl tunebelt  (3)

Yes, ouderwets klittenband! Mijn oude band sluit door middels van een soort glad klittenband, maar dit trekt zichzelf erg snel los en ik heb mijn telefoon wel eens moeten opvangen tijdens het lopen. Heel vervelend! De TuneBelt heeft een dikke rand ouderwets klittenband en zit daardoor erg stevig om de arm. De armband is volledig verstelbare armband en is geschikt voor arm maten van 23 tot 43 cm. Ik heb ook op warme dagen met de TuneBelt gelopen en geen schuif- of afzak gevaar ervaren. Een veilig gevoel!

lindsayvallen.nl tunebelt  (4)

Ik heb een iPhone 4 en deze past er prima in. Je moet ‘m er wel een beetje induwen, maar daarna zit hij des te veiliger in zijn hoes. De TuneBelt AB83 is ontworpen voor de iPhone 4/4S, dus sluit naadloos aan op die betreffende toestellen.

lindsayvallen.nl tunebelt  (7)

Aan de bovenkant kun je de koptelefoon inpluggen, maar dit zou ook in één van de drie uitsparingen onder het hoesje kunnen. Net wat je voorkeur heeft. Het plastic dat de voorkant van je telefoon bedekt, laat je nog steeds volledig gebruik maken van je touchscreen, zelfs terwijl de telefoon in de armband zit. Dat vind ik eigenlijk normaal en te verwachten van een hoesje, anders zou je continu je telefoon in- en uit je band moeten verwijderen.

lindsayvallen.nl tunebelt  (5)

Ik ben al met al erg tevreden over de Tune Belt en beoordeel de band met een dikke 9. Het ontbreken van ruimte voor een sleutel maakt dat ik geen 10 geef. Als de Tune Belt een sleutelvakje zou hebben, krijgt ‘ie van mij een 10!

Je koopt de Tune Belt bij MobileFun voor € 22,99 euro.

Gebruik jij een sport armband tijdens het hardlopen of andere sporten?

xoxo sporty spice Lins

*Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb gekregen. Zie ook mijn contact-pagina.

3 reacties

  1. Ik heb die ook gehad! die is echt heel erg fijn! Alleen mijn HTC kan er niet in. Dus kocht ik een goedkope van de action alleen die blijft niet zitten. Na een tijdje zonder telefoon. Besloot ik om een spibelt te kopen zodat ik met telefoon kon lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *