Hardlopen: een appeltje voor de dorst van mijn oogappel

Na de Utregse Meidenloop 30 juni jl. had ik nog iets tegoed. Mijn lief had, naast bloemen en een kaart, een bijzonder cadeau. Ik mocht een nieuwe bedel voor mijn Pandora uitkiezen die we samen zouden geven. Samen? Ja, samen. Niet alleen hijzelf wilde mij iets schenken voor deze prestatie, ik moest mezelf ook belonen.

Hardlopen 20K small

Gek, zo heb ik er eigenlijk nooit over nagedacht. Ik loop omdat ik het leuk vind en het tof is een PR of wedstrijd te lopen, maar mezelf daarvoor bedanken? Terwijl dat eigenlijk best cool is! Ik loop nog niet zo heel lang hard maar tik inmiddels bijna de halve marathon aan. Vorige week liep ik 20 kilometer, awesome. Ook heb ik mijn verloofde en schoonzusje geïnspireerd de hardloopschoenen aan te trekken, evenals wat vriendinnen en kennissen. Dat is ook gaaf.

Daarom heb ik mezelf, fifty-fifty met mijn lover, beloond voor mijn sportprestaties. Een nieuwe bedel voor mijn Pandora armband. Ik wilde een bedel kiezen die past bij sporten en hardlopen. Mijn oog viel op een bedel in de vorm van een vleugel. Het logo van Nike is een vleugel en het merk is genoemd naar de Griekse godin Nikè, wat ‘overwinning’ betekent. Helaas had deze bedel een parel die ik niet mooi vond. Toen zag ik de appel.

Een appeltje voor de dorst, iemand’s oogappel zijn, dat zijn appels op gouden benen, talloze spreuken met appels schoten door mijn hoofd. Ik dacht: ja, een appel moet het zijn :-) De bedel is sterling zilver met 14 karaat geelgouden blaadjes en past mooi bij de rest van mijn Pandora armband. Best leuk om jezelf te belonen ^^

– xxx – Lins

P1040472

P1040485

P1040491

P1040494

P1040500

P1040502

P1040501

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *