Happy blog-birthday! 7 jaar!

Alweer 7 jaar (!) geleden, op dinsdag 26 april 2005, plaatste ik mijn eerste blog. Zeven jaar materiaal aan liefdesperikelen (single, scharrelen, hopeloos verliefd, daten, relatie), party & uitgaan, vrienden, foto’s en leukigheid. Maar ook moeilijke momenten als de ziekte en sterven van mijn vader in 2006, valkuilen, dingen die ik zwaar vind of waar ik verdriet van heb en dieptepunten.

Kortom: ik kan wel zeggen dat bloggen an sich door de jaren heen ook een BFF van me is geworden. Mooi om de archieven door te spitten en zo allerlei blogs met bijbehorende herinneringen terug te lezen.

Als cadeautje voor jullie een ingescande publicatie uit 2006, waar ik geïnterviewd word over mijn blog. Hier was ik 22 jaar jong (babyface alert!) en toch kan ik me nog altijd erg vinden in mijn uitspraken destijds.

Klik op de losse pagina’s voor een grotere weergave zodat je het interview kunt lezen:


Als het aan mij ligt blog ik door totdat ik achter de geraniums zit en review ik dan de beste rollators voor jullie, schrijf ik over het shoppen van corrigerend ondergoed en maak ik een foto diary van mijn 88e verjaardag met al mijn bejaarde vrienden!
Dus 7 jaar is eigenlijk nog piepjong!

Happy birthday blog! Hiep hiep hoera!

xoxo Lins 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *