Happy birthday lover! 10x samen met mijn toyboy

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is… René! Vandaag is de liefde van mijn leven jarig en wordt hij – eindelijk! – weer even oud als ik ben. 33 jaar jong, hieperdepiep hoera! Yep, ik ben ouder dan René, wat hem officieel mijn toyboy maakt. Of mij een cougar, dat kan natuurlijk ook. Aangezien René en ik in maart verkering kregen, vier ik al 10 jaar zijn verjaardag met hem mee. Daarom een compilatie van toen tot nu, met de 10 zoetsappigste foto’s van mijn jarige job en ondergetekende. 

 

2007
Ach gossie. 23 jaar jong, net een paar maanden verkering en samen naar de dierentuin. Dat vraagt om een selfie!

2008
Een jaar later: een dagje Efteling voor René’s 24e verjaardag. Ja, die Scapa polo was favoriet hoor. Halleluja toen dat ding eindelijk de prullenbak in ging.

2009
Samen op een bruiloft. Inmiddels woonden René en ik al dik een jaar samen, in zijn tweekamerappartement. Echte liefde op 34m2.

2010
In de woestijn van Sharm el Sheikh, Egypte. Ain’t no mountain high enough!

2011
Weer in de Efteling! René en ik delen een voorliefde voor pretparken en attracties, dus dat is hartstikke handig. Hoef je nooit alleen in een karretje!

2012
In Disneyland Parijs, hoera! René’s verjaardagscadeautje aan mij, voor mijn 29e verjaardag maar liefst 4 dagen naar Disney en slapen in een Disney-hotel. Dit was ZO leuk!

2013
De openingsdans op onze eigen bruiloft. Zoveel liefde!

2014
Een eigen huis, een plek onder de zon! En stiekem met een minimensje in mijn buik, wat destijds nog niemand weten kon.

2015
Het jaar waarin we ouders worden van onze prachtige T.
Flink te vroeg, maar behalve een geweldige man, blijk je ook een fantastische vader. The only thing better than having you as my husband, is our child having you as her dad.

2016
Onze allereerste vakantie samen. Zonnig Zeeland met z’n drietjes, wat een heerlijkheid.

2017
De tweede verjaardag van T.! Zoveel obstakels overwonnen, zo’n zegening om te zien waar we nu staan. Samen en nog altijd even sterk.

En vandaag blaas ook jij kaarsjes uit en mag je een wens doen voor je 33e verjaardag. Smikkelen van mijn – op jouw verzoek – zelfgemaakte cheesecake en samen met onze familie en vrienden vieren dat jij 33 wordt vandaag! Mijn man, de vader van mijn kind, mijn beste vriend, mijn mattie, my better half, mijn ruwe diamant.

Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn nerd achter de schermen op mijn blog. Op naar de volgende 10 jaar! 

Liefs,
Lindsay
4 reacties

  1. Bij de eerste foto samen met T. kreeg ik even een brok in m’n keel. Maar wat een mooie foto’s zeg. Zulke mooie herinneringen.. Happy birthday Lindsay’s hubby :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *