Grazia: wedding bells voor Anne, Kim & Kanye’s beef


‘Daar komt de bruid, in Valentino (!)’
Het leven van een Hollywood-actrice is zwaar. Moest Anne Hathaway haar bruiloft noodgedwongen uitstellen omdat ze niet voor het altaar wilde staan met een gemillimeterde coupe, haar geduld wordt beloond. Niemand minder dan Valentino verklapt haar trouwjurk ontworpen te hebben. Vol lof is de zonnebankbruine Italiaanse designer over Anne.

Wie minder lovend over elkaar zijn dan ze Hollywood graag doen geloven, is übermedia-stel Kim & Kanye. Verwierf Kim grote bekendheid dankzij haar curves, Kanye ziet zijn ‘perfect bitch’ liever wat slanker. Mocht Kim een weerwoord hebben, dan schroomt hij niet zijn perfect bitch te bitchslappen.

Mila en Ashton gaan, net als Kim & Kanye, ook way back – maar kunnen niet langer ontkennen dat ze samen een item zijn. Als ik Ashton was zou ik rap mijn scheiding met Demi doorzetten. Come on, Mila is door Esquire verkozen tot Sexiest Woman Alive, die laat je toch niet wachten?

Kortom: smullen met de nieuwe Grazia.
Vandaag ligt ‘ie weer in de winkels!

PS: Disney’s 20th Birthday Party (yep, Disneyland Parijs bestaat 20 jaar) was één groot feest. En wie gaat er binnenkort óók naar Disney? ^^ Yay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *