Grazia preview!

Hi there! Jep, ook nu kan ik al een tipje van de sluier lichten over de Grazia die pas morgen in de winkel ligt. En je hebt vast opgemerkt dat LindsayVallen.nl in een nieuw jasje gestoken is! Ik ben overgestapt naar een andere server en werk nu met WordPress. Ik ben tot dusver héél erg tevreden, wat vinden jullie van de nieuwe look?

Anyhoe, de nieuwe Grazia! Deze week o.a. een artikel over de grote modeketens bij jou om de hoek. Een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan de grote designers en net zo leuk! Mijn favoriete budgetvriendelijke merken zijn H&M, New Look en Primark. In deze Grazia vind je een totaaloverzicht van de trends dit seizoen, vertaald naar de modeketens.

Ook een trend-report uit Parijs. Parijs gaat voor elegantie: de mini is dood, hotpants zijn verdwenen, loeistrak leer is in de ban gedaan en pornohakken zijn passé. Daarvoor in de plaats komen keurige rokken tot de knie, een wijder, oversized silhouet, verstandige laarzen, zwierige jurken en keurige, hooggesloten kraagjes.

Op de voorkant vind je prinses-in-wording Kate Middleton! Wie-o-wie gaat haar trouwjurk ontwerpen?

Haar wijlen schoonmoeder Lady Di trouwde in Elizabeth and David Emanuel en vorige week gonsde het van de berichten dat Kate in McQueen zou trouwen. Wel toepasselijk, een McQueen voor de toekomstige prinses, niet?

Kortom: genoeg te lezen dus in de nieuwe Grazia! Morgen ligt ‘ie in de winkel!

xoxo your Grazia Insider Lindsay

PS: Morgen ga ik voor de Grazia Insiders Challenge een leuk filmpje opnemen, wat hopelijk morgenavond nog online staat! Ook iets om naar uit te kijken! :-)

4 reacties

 1. Wat een fijne nieuwe layout! Las al op FB dat je ermee bezig was and i like!! Alleen de blauwe linkjes mogen nog wel een ander leuk/hip kleurtje! ;) die modeketen mode klinkt fijn, even checken dus! :)

 2. Je moet echt even een beetje op je taal letten Lindsay. :)

  In een vorige post zag ik de zin 'Wij hadden onze inspiratie uit de (on)dode wereld' > Hadden?

  In de bovenstaande post staat 'Jep, ook nu kan ik al een tipje van de sluier geven' > Geven? Je licht een tipje van de sluier op.

  Als je jezelf schrijfster noemt, moet je ook een beetje je best doen!

  Succes!

 3. Thanks Daan, aan de kleur van de linkjes wordt gewerkt! Worden (natuurlijk ;-)) roze! :-)

  En Tina, thanks voor je tips! Hadden had haalden moeten zijn, en lichten van de sluier, klopt als een bus. Fijn dat ik zulke oplettende lezers heb! :-)

  Tina, wieviel kosten die… advies? ;-) Danke! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *