Grazia: Kristen, cheater!

Cheater! ‘Is Kristens carrière nu voorbij?‘, kopt Grazia vandaag.

Reaguurders weten dat ik een fanatieke Twihard ben. Toch was ik niet dol op Robsten, zoals stelletje Robert Pattinson en Kristen Stewart liefkozend genoemd werd.

Robert Pattinson is, without a doubt, een hele hete kerel. Tel daarbij zijn debuut als gevoelige, pianospelende, beschermende vampier Edward Cullen in de Twilight Saga op en jawel: een hunk is geboren.

Robert lijkt een aimabele jongen. Vriendelijk in interviews, een Engelse jongensachtigheid en bescheiden bovendien.

Des te vervelender vond ik de geruchten dat hij zijn on screen liefje Kristen Stewart zou doen. Chagrijnig, ongeïnteresseerd, zuchtend en steunend als acteerprestatie op het witte doek, neen: Kristen deed het niet voor mij. ‘Waarom toch Robert?‘, vroeg ik me hardop af. Je bent de James Dean van deze generatie, waarom uphooken met een trol als Kristen? Liefde maakt blijkbaar écht blind, want Robsten was al drie jaar going strong.

Tot een paar weken geleden geruchten gonsden in The Hills. Cheating? Zou Robert dan eindelijk zijn tanden hebben gezet in een gezelliger stuk vlees? Groot was de schok toen duidelijk werd dat niet Robert, maar Kristen buiten de pot gepiest had. Met de 19 (!) jaar oudere regisseur Rupert Sanders, getrouwd en vader van 2 koters. De hel brak los in Hollywood.

En hoewel ik oprecht verdrietig ben voor Robert, die ongetwijfeld zwaar geraakt is door het bedrog, de leugens en gekwetst door zijn Bella, groeide ook mijn verbazing. Dat maakt inmiddels twee (!) mannen die vallen voor de anti-charmes van ijsblok Stewart. WTF?

Het lijkt erop dat de rollen omgedraaid zijn. Niet de vamp, maar het onschuldige meisje dat niet alleen plukjes haar gespeeld onzeker om haar vingers windt, maar ook mannen. Jong of oud, dat maakt Kristen niet uit. Een onschuldig lammetje, dat de leeuw verwondt.

Edward: “And so the lion fell in love with the lamb.”
Bella: “What a stupid lamb.”
Edward: “What a sick, masochistic lion.”

2 reacties

  1. Hearhear!!!
    Snapte t zelf ook al niet. Ik vond dr op zich nog wel leuk, tot de award uitreiking waar ze smakeloos zichzelf ging zoenen nadat ze half wanhopig al haar tegenspelers had opgeroepen…
    Arme Robert… Denk dat ik me nek maar es ga uitsteken voor em ;).
    X

  2. Hoewel ik toch voor team Jacob ben (wie kan zo'n knuffelige puppy nou weerstaan??) deed ik toch wel een vreugdedansje bij het horen van deze mega foute actie van missie Stewart. Niet om Robbie in tranen te zien, maar omdat dit de mis-match van de eeuw was!

    good riddens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *