Grazia-jaahaa!


Helaas, aan het strand, chillende op een luchtbedje, met een cocktail in de hand of in bikini in de tuin: neen. De Nederlandse zomer is dit jaar echt volkomen ruk. Om te huilen, toch? Toch is er één lichtpuntje: de Grazia iedere week. Ook deze week staat ‘ie weer boordevol sappige interviews, gossip, mode & lifestyle.


Mijn jeugdheldin J.Lo prijkt dolgelukkig op de cover. Niet zo gek ook, nu ze eindelijk van skeletor Marc Anthony verlost is. Jenny from the block, ga alsjeblieft weer terug naar P. Diddy, jullie waren mijn fav ghetto fab stelletje!

Enne, wilde ik als tiener ook graag flinke jopen, na het lezen van interviews met dames die daadwerkelijk gezegend (of vervloekt?) zijn met een flinke bos hout voor de deur, piep ik wel anders!

Verder lees je deze week over hottie Blake Lively, booooring Jennifer Aniston en de nieuwste it-bags. Ook de vooraankondiging voor Grazia’s PC Catwalk Fashion Show (4 sep, save the date!) , beautyfabels en pink power, een artikel over tolerantie voor homo’s en lesbiennes. Belachelijk dat anno 2011 nog afkeurend wordt gereageerd op stelletjes van dezelfde sekse. Liefde is liefde! <3

Dus, kruip lekker op de bank, of boek een last-minute naar de zon en stop de Grazia in de tas! Want zomer of geen zomer: Grazia blijft het zonnetje in het tijdschriftenvak!
Shine, baby!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *