Grazia Insiders-prijs! € 250 shoppen @ Vanilia

Whoohoo! Eind april ontving ik van onze Grazia Insiders-contactpersoon een mail met gaaf nieuws. Ik was tot Insider én It-Girl van de Maand april verkozen. Wauw, ik was trots, honored en flabbergasted tegelijk ^^ (lees hier de vermelding op Grazia.nl)

Behalve een fijne link op Grazia.nl met vermelding van mijn blog, kreeg ik ook een mysterieuze prijs toegestuurd. En niet zomaar één, ontdekte ik toen ik de envelop opende…


Niet één bon, maar liefst 5 (!) bonnen ter waarde van € 50 euro! Dat is € 250 euro winkelen! Whoohoo!


Happy camper FTW!

Donderdag waren vriendlief & ik vrij dus: op pad naar Vanilia Utrecht om wat moois uit te kiezen.

 
Wij van Vanilia houden van ambachtelijke eenmanszaken en luxe modewinkels. Het Oudkerkhof in Utrecht is zo’n straatje, Vanilia sluit met haar prachtige boutique dan ook naadloos aan bij de andere winkeliers in een van de mooiste winkelstraten van Utrecht. De combinatie van authentieke luxe en moderne kwaliteit zijn niet alleen herkenbare elementen van onze collectie maar zijn ook typerend voor onze boutiques.” (bron: Vanilia.com)

Ik besluit te kiezen voor basics, zoals bijvoorbeeld een zwarte pantalon of clean shirtjes van goede kwaliteit. Ik heb veel van de bekende Zweedse modeketen in de kast & mijn ervaring: na een paar keer wassen is de naad gedraaid is of laat de zoom los. I lòòòve de Hennes <3 don’t get me wrong, maar sinds mijn shop-stop experiment wil ik investeren in duurzame kleding die lang(er) meegaat en mooi blijft.

De winkel is een verademing voor mijn vriend die stiekem niet zo van winkelen houdt. Ruim ingericht, licht en de kleding hangt op kleur en product. De verkoopster vraagt op een prettige manier of alles lukt en of ze kan helpen. Niet te opdringerig, niet te laks. Precies goed. Samen kiezen we verschillende pantalons en shirts. All black and white.

Met een arm vol kleding verdwijn ik in het hokje terwijl René plaatsneemt aan de houten tafel met koffie, thee (én koekjes ^^ ). Na drie à vier pas-sessies heb ik mijn keus gemaakt en wissel de bonnen in voor de volgende artikelen (tromgeroffel^^ ) :

– een zwarte silk harembroek (pretty is ‘ie hè? ^^ )
– een clean zwarte pantalon
– een zwart basic hemd

– een fluweelzachte zwarte top (deze is mooi <3 )
(klik op de artikelen om de kledingstukken te bekijken in de Vanilia webshop)


Ik vertel de verkoopster over de gewonnen prijs en enthousiast schrijft ze de naam van mijn blog op. Ik verlaat met een goed gevulde roze Vanilia-tas de winkel en jetzt pronken de kledingstukken in mijn kast. Ik ben dankbaar dat ik als Grazia Insider beloond word voor het leuke werk dat we doen & Vanilia ziet mij zeker nog eens terug in de winkel!

Wat vind je van mijn geshopte artikelen en heb je zelf iets in de kast van Vanilia?

xoxo Lins

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *