Grazia Insiders at the Grazia & H&M Shopping Night Den Haag

*Bella, ik & Chantal gisteravond, met overvolle goodiebags! ^_^
(foto door hoofdredacteur Grazia – Hilmar Mulder)

Gisteravond hadden wij als Grazia Insiders de taak verslag te doen van de Grazia &  H&M Shopping  Night in Den Haag. De Shopping Night is een jaarlijks terugkerend event in de Haagse binnenstad en wij als Grazia Insiders brachten een bezoek aan deze mooie stad achter de duinen.

We verzamelden bij de H&M op de Weversplaats (Den Haag-kenners: de lingerie H&M op de hoek). Daar kregen de Grazia Insiders een súperfijne goodiebag uitgereikt door het PR-bureau. We voelden ons helemaal verwend en zoals je kunt zien hadden we onze handen goed vol!

In de verschillende H&M winkels gaf Grazia’s fashionteam exclusief een gratis styling advies over de allerlaatste zomertrends. Grazia’s hoofdredacteur Hilmar Mulder reikte vele fashionprijzen en een award uit aan de best gestylde fashionista van de avond. Het krioelde van de spenderella’s en in iedere winkel draaide een DJ hippe muziek.

Van al dat shoppen raak je misschien oververhit, dus werd de make-up bijgewerkt door H&M visagisten en daarna kon je op de foto, waarbij de studio in de etalage was gebouwd! Dat gaf een erg leuk effect: het winkelende publiek keek dit keer niet naar paspoppen, maar een fotograaf & model aan het werk! En iedereen mocht op de foto, van tiener tot oma – H&M heeft tenslotte voor ieder wat wils!

Ook werd er vakkundig gestyled door de chef mode van Grazia, met de diverse H&M looks van deze zomer. 70’s glam bijvoorbeeld: flared jeans, veel sieraden, een floral top en flaphoed. Na ieder stylingadvies gaf het publiek de kandidaat een hartelijk applaus en de dames in kwestie glommen van trots.

Na al deze indrukken en een praatje gemaakt hebbende met de hoofdredacteur (binnenkort mogen  wij overigens een bezoekje brengen aan de Grazia redactie, leuk hè?) toog ik met vermoeide voetjes weer richting de Domstad. In de trein spiekte ik al wat er allemaal in die zware goodiebag zat en dat beloofde veel goeds!


*WOW, wat veel hè? Ben zo verwend! ^_^

– Guess Seductive eau de toilette 50 ml.
– zwarte clutch met zilverkleurig hengsel
– GOSH make-up: eye shadow trio, effect powder, soft’n shine lip balm, extreme art eye liner
– I Love Fashion News heart bracelet
– H&M Home plaid
– DYRBERG/KERN ketting & armband

Echt niet normaal veel hè? Zo gaaf! Dus de avond was al geslaagd, maar kon nu helemaal niet meer stuk met zo’n té gekke goodiebag. Dat is toch wel de kers op de taart, want Grazia Insider zijn en de Shoppning Night mogen bezoeken ís al hartstikke leuk natuurlijk!

Hebben jullie ook wel eens goodiebags gekregen (en moesten jullie daar stiekem, net als ik, ook van blozen als het zoveel was)? Enne, ga je nu de SALE weer begonnen is, je shopping slag slaan?

xoxo

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *