Grazia Insider, moi?

Lieve lezers,

Eind oktober tweette Grazia_NL dat zij op zoek gingen naar Grazianista’s.
Een Grazianista zou voor Grazia evenementen bezoeken, producten testen, misschien wel naar premières en catwalkshows, kortom: een razende reporter zijn!

Enthousiast als ik ben zodra het schrijven, reportages maken en mijn liefde voor evenementen, mode & beauty betreft (en het liefst allemaal tegelijk!) klom ik in mijn toetsenbord. Ik vertelde over mijn Sex and the City-reportage op de rode loper voor Ze.nl, de brazilian wax die ik onderging voor PinkBullets en last but not least: mijn TMF-avontuur.

Ik zou me “later” (als ik nóg groter ben dan 1.83 ;-) namelijk niet alleen willen beperken tot het acteervak, maar ook het presenteren, schrijven en maken van reportages. Ik vind acteren heerlijk, maar het schrijven van columns, reviews en (korte) verhalen ook, net als met een camera de straat op of, bijvoorbeeld, de European Top-20 als MTV host willen presenteren.
Ik ben wat dat betreft een echte Weegschaal en al zou ik willen (maar dat wil ik stiekem helemaal niet) – kan ik tussen al dat leuks echt niet kiezen!

Dus dat, en nog wat informatie (mijn CV en artikelen die ik eerder schreef) stuurde ik braaf naar de redactie van Grazia. Ongetwijfeld zouden de inzendingen binnenstromen, maar wie schrijft die blijft – dus wie weet. Tot ik afgelopen donderdag mijn mailbox opende en daar een mail zag met het onderwerp: “Gefeliciteerd Grazia Insider!”.

Ik klikte de bijlage open en zag het volgende:

Super toch? Ik ben helemaal enthousiast en heb al wat andere Grazia Insiders @ Twitter gevonden. Ik ben heel benieuwd wat onze taken zullen zijn en erg gevleid dat ik bij één van de 23 geselecteerde dames hoor. Maar bovenal heb ik heul veul zin in Grazia Insider zijn! Dus bring it on!

xoxo Lins


7 reacties

  1. Wauw! Wat een geweldig nieuws Lins! Gefeliciteerd Grazia Insider! Dat er maar vele leuke dingen op je pad komen! :D xxx en dikke knuff Maan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *