Grazia Insider 2012: awesome

Een nieuwe week, een nieuwe Grazia! Allright, ze lag woensdag al in de schappen – maar wil je vandaag ontsnappen aan de eieren, meubelboulevards of marathon – dan voldoet ‘ie uitstekend met een kop thee op de bank! Zonder chocolade-eitjes, want OMG: Doutzen Kroes. Één blik op haar bikini-foto’s en je moet je op de valreep alsnog inschrijven voor een Paas-marathon her of der. Maar, gelukkig vertelt mrs. Kroes – James dat haar ge-wel-di-ge lichaam niet vanzelf komt en ook zij er hard voor moet werken. Er gloort hoop aan de horizon!

Ook is per 1 april (not kidding) het nieuwe Grazia Insiders-schap gelanceerd. Er is een selectie gemaakt uit de Insiders van vorig jaar en er konden nieuwe bloggers deelnemen om de Grazia Insider-titel te verdienen.
En… ik ben verheugd dat ik ook dit jaar weer Insider mag zijn! Yeah!
Dit jaar zijn we met 10 bloggers om als Grazia Insiders de oren en ogen van Grazia te zijn. Wat draagt een Grazianista, wat luistert ze, op welke feestjes danst ze de blaren in haar pumps en dit alles vind je via de Grazia Insiders op verschillende social media.

Iedere Insider heeft haar eigen kwaliteiten en interesses en dat maakt de groep erg divers en interessant. Ik ben geen typische fashion- of beautyblogger maar mijn kwaliteit is het bloggen an sich over lifestyle, human interest, festivals of boeken, muziek en sport. Andere Insiders maken prachtige looks en posten daar foto’s van, zijn druk met fotografie en styling of juist online shopping. Ik ben vereerd en dankbaar om deel uit te maken van deze groep inspirerende en leuke Grazianista’s!

We hebben inmiddels twee bijeenkomsten gehad: een brainstorm en een fotoshoot.

We werden verwelkomt met goodiebags, de nieuwste Grazia – vers van de pers – Oreo’s, chocolate chip cookies en frisdrank.
Grazia’s hoofdredacteur Hilmar Mulder heette ons van harte welkom op de redactie en vertelde kort over Grazia.

Daarna riep haar plicht weer (immers, een weekblad heeft een veel strakkere planning dan een maandelijks magazine) en namen onze Grazia Insider contactpersonen het woord. Ik kan er nog niet teveel over verklappen: but it’s gonna be a good year! ^^

*Grazia Insiders at work! Hoor je die hersens kraken? #brainstorm ^^

>> Dé ultieme Grazia Insider fuel: Coca Cola light ^^

Omdat alle Grazia Insiders zo divers zijn maar we samen de ultieme Grazianista vertegenwoordigen, werden we ook uitgenodigd voor een heuse fotoshoot in de Sanoma-studio!

Dit was vorige week en ik was bloednerveus. Ik vind het altijd spannend, foto’s maken. Bovendien krijg ik dan vaak nét een ontzettende puist of heb ik een bad hair day! Tijdens mijn casting-fotoshoot had ik bijvoorbeeld een koortslip (!), die gelukkig goed weggewerkt kon worden. Bovendien ben ik behoorlijk kritisch en perfectionistisch en dat maakt me dan weer onzeker dat ik stom op de foto sta.

Maar, de visagiste en fotograaf van Grazia hebben echt super werk verricht! Ik kreeg de foto binnen en klikte voorzichtig op openen…


Wauw hè..?
Ik ben heel erg blij met deze mooie foto en stiekem opgelucht dat ‘ie goed gelukt is.


*In de visagie (waarvoor grote dank ^^)


*Behind the scenes – strike a pose

Kortom: een goed begin van het Grazia Insiders-schap en ik hoop jullie weer veel leuks te mogen melden uit naam van Grazia komend jaar! Natuurlijk verneem ik ook tips van jullie als je denkt dit moét jij als Grazia Insider écht weten. Je kunt me tweeten of natuurlijk een comment op mijn blog achterlaten.

Voor nu een hele fijne Paasmaandag, geniet van de Grazia
en de G(razi)oetjes! ^^

xoxo Lins 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *