Grazia, deze week maar één euro!


Laat ik met het goede nieuws beginnen: I got the camera! Dus mijn Grazia Challenge heb ik als waardig Grazianista volbracht, yeah! Ik wil de Grazia bedanken voor deze gave kans en ben ook trots op alle andere Grazia Insiders want iedereen heeft een ontzettend creatieve challenge gemaakt.

De Grazia van 23 maart ligt vanmiddag in de winkel en kost één luttel euro’tje! Die kun je gewoon niet laten liggen, toch? Vooral niet met Blake Lively voorop. Ze wordt de nieuwe SJP genoemd maar de roem stijgt naar haar prachtige koppie: divagedrag is deze dame niet vreemd! Ook een interview met Bridget Maasland over haar breuk met Johnny en de twee grote bodytrends deze zomer: muscle of skinny. Maar Grazia heeft in samenwerking met Shoebaloo ook een hele leuke wedstrijd… benieuwd?

Design your own shoes for Shoebaloo! Op Grazia.nl vind je een sjabloon en kun je naar hartelust ontwerpen. Ben jij de nieuwe Jimmy Choo? Of meer een Christian Louboutin of Manolo Blahnik?

Laat je creativiteit op de vrije loop en ontwerp jouw peeptoe, pump of bootie. Niet zo creatief? Niet getreurd, dan kun je meestemmen op jouw favoriet!

 

Naar de winkel dus, want de Grazia staat weer boordevol. En dat voor een euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *