Grazia: celebrate with Blake!


Het regent, het regent, de pannetjes worden nat.
Hopelijk valt bij jou de Grazia, lekker op de mat! #datrijmt

Yep, de herfst is begonnen. Deze week heb ik al twee keer mijn regenpak moeten dragen. Enerzijds jammer dat de zomer nu écht ten einde is. Anderzijds vind ik de herfst heerlijk. Terwijl de regen tegen de ramen tikt, verwarming aan, geurkaarsjes, op de bank met een grote mok thee en mijn favoriete magazine ^^

Deze week siert Blake Lively de cover van Grazia. Ik vind Blake een leuke verschijning. Ik volg géén Gossip Girl en heb nog nooit een film met Blake gezien, maar ze oogt voor mij als een leuk Hollywood-grietje. Net als Charlize Theron overigens, van wie ik dan weer wél films heb gezien (en van onder de indruk ben).

Ik nestel me vanavond maar eens op de bank met Grazia om het 100 (!) pagina’s tellende nummer te verslinden.

It’s raining men. Herfstelujah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *