Go shorty, it’s your birthday


Nog precies 1 maand & dan ben ik jarig! 22 jaartjes jong alweer :-)
Een jaar waarin veel gebeurd is: een lange relatie verbroken, afgestudeerd, een lange reis naar Italia gepland, sommige vriendschappen goed onder de loep genomen, een hoop nieuwe bijzondere mensen mogen ontmoeten, andere vriendschappen die hechter & intenser zijn geworden, de keuze om uit huis te gaan wonen… een veelbewogen jaar!

Maar dat hoort allemaal bij het ouder & volwassener worden, en gezien 22 een onomkeerbaar getal is ;-)

Ik weet alleen nog niet wat ik met mijn verjaardag wil doen, ik ben op een woensdag jarig, toevallig is dat op dezelfde dag van de week als ik bijna 22 jaar geleden geboren ben :-)

Dus wat te doen op woensdag 28 september.

Ik denk dat ik het weekend ervoor inplan om mijn verjaardag voor familie te vieren, en met mijn vriendengroep wil ik echt iets bijzonders doen, omdat ik in december natuurlijk 5 maanden in Italia ga wonen & mijn maatjes dus een behoorlijk tijdje zal moeten missen! Ik heb anderzijds wel zin in een dik feestje, in thema uiteraard, waarbij ik denk aan thema’s als:
– filmsterren
– pornstar
– maffia
Maargoed, ik heb nog een maand ;-)
Eerst is morgen mijn moeder jarig, die precies 30 jaar ouder is dan ik dus, hihi :-) Dus vanavond slingers ophangen & de kamer versieren!

Ik heb woensdagavond trouwens een date, ieh! Ik ga naar Leiden, koken, eten & huisje kijken, en eigenlijk wil ik wel de laatste nachttrein terug. Tenzij het heel gezellig is natuurlijk ;-) Wel spannend, ik was eigenlijk helemaal niet bezig met daten terwijl ik al ruim 10 maanden (!) vrijgezellig ben. Blijkbaar ben ik er nu aan toe :-)

Donderdagavond lekker met wat meiden stadje Utrecht onveilig maken, dus moeders houdt uw zonen binnen! ;-)

En zaterdagavond mijn prachtevenement:
Nacht der Romantiek in park Oog in Al, Utrecht.
Romantisch vertoeven van 21:00 tot 01:00 met romantische hapjes, drankjes, acts & performers, waarbij je meegenomen word in de ultieme romantische sfeer! Oeh :-)

Kortom: een mooi weekje voor de boeg, en hoewel ik zaterdag & zondag nogal down was door bepaalde omstandigheden, geniet ik nu extra van alles wat op mijn pad komt! Tenslotte verdiend iedereen zijn of haar stukje geluk, en ik zal er optimaal van genieten! En natuurlijk wens ik jullie hetzelfde!

Dag, lieve mensen :-)

xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *