Go shorty, it’s your birthday!


Go, go, go, go
Go, go, go shorty
It’s your birthday
We gon’ party like
it’s yo birthday
We gon’ sip Bacardi
like it’s yo birthday
‘Cause you know
we don’t give a fuck
It’s not your birthday!

Gefeliciteerd Berry!
Mijn kleine broertje is vandaag 19 geworden,
hiep-hiep-hoera!

19 jaar geleden kreeg ik op 30 mei 1986 een broertje & ondanks dat ik destijds graag een zusje wilde (want dan kon ik net als mijn oudere nichtjes met elkaars poppen spelen, haren vlechten, elkaars jurkjes dragen), ben ik nog veel blijer met mijn broertje! Auto’s, bomen klimmen, voetballen en zijn baggy jeans kunnen dragen is veel leuker!

Zaterdag Strijkviertel was erg leuk met Jess & Sjors,
we zijn wel tot onze bovenbenen in het water gegaan (heldinnen!) want het water was nog wel erg koud! Watskebeurt! Lekker kleurtje gekregen, nog ff in de tuin bij Sjors gerelaxed & toen met Jess richting Utrecht (en lekker aan de brommer gehangen op mijn fiets tegen de hoge brug op!)

Zaterdagavond Festival a/d Werf @ Neude, was wel aardig, maar toch is Supernatural in de Tivoli leuker (en betere akoestiek). Wel ontzettend veel bekenden gezien wat altijd leuk is en toen rond 01:00 uur de Neude rustig werd, even richting Filemon. Dat was 3x niets, blegh, dus toen richting de Monza, waar op zaterdag Fashion Hotel is. Wel aardig, maar niet denderend. Toen heb ik gezellig getheeleut & lag ik uiteindelijk pas om 05:45 in bed, poeh!

Niet bepaald verstandig wanneer dan op zondagmorgen de eerste visite al binnenstroomt voor je broertje’s verjaarsfeestje, dus heb ik (heel verstandig) een middagdutje gedaan zodat ik ’s avonds weer fris & fruitig was voor Super Sunday in Monza.

Maja stond al op ons te wachten toen Berry, Tom, Jordy & ik de regen getrotseerd hadden en om 22:30 stonden we dan (ik alweer dus overigens) on the dancefloor.
De sfeer zat er al goed in, de muziek was fijn, de VJ’s goed, de vocals ook en met een drankje in de hand was ik een tevreden meisje.

Weer ontzettend veel bekenden gezien wat erg gezellig was, maar voor ik het wist stond Maja om de haverklap te -en met bodyguard (we kennen zijn naam niet, maar hij was voormalig beveiligingsmedewerker van de H&M Utrecht, dus oudcollegae). Dus ik stond er een beetje bij van tsjah…
Volgens mij kom ik zo nooit aan de man
1. Ik ben te verlegen om zomaar op iemand af te stappen
2. Maja steelt alle aandacht van de mannen om ons heen!
3. Ik ben nogal kieskeurig & veeleisend

Gelukkig vermaak ik mezelf prima! ;-)

Oh ja, binnenkort kan ik hier weer een partypicture plaatsen want ik ben met Tjeerd op de Super Sunday-foto geweest! Tjeerd ontwerpt ook de flyers voor Super Sunday en de volgende keer zit bij de entree-kaartje zelfs een sample CD die hij ontworpen heeft (propjes dus voor Tjeerdie) Dus zodra de foto online is plaats ik hem hier.

Toen ik ’s nachts thuiskwam hadden Tom & Jordy nog een verrassing voor de jarige job (omdat het na 00:00 uur was, zijn officiele geboortedag), een 5-kilo zak confetti!
D
us je hebt enig idee hoe onze huiskamer er vannacht uitzag! Het ergste is weggestofzuigd, maar ik ontdek nog steeds confetti hierzo!

Goed, tot zover weer een update, ik ga nu lekker pannekoeken bakken (met spek & kaas!) Kijken of ik ze nog in de lucht kan gooien en weer opvangen, zonder dat ze aan het plafond zitten!

Hoe was jullie weekend verder?
Ik ben altijd benieuwd naar jullie reacties & verhalen!

Fijne avond allemaal & tot snel!

Liefs,


Lindsay
xxxx

4 reacties

 1. Hey meis,
  ERg erg erg jammer dat ik het feest heb moeten missen, maarja ik word hier in de ziekenboeg ook van mijn wijntje voorzien;) Vanavond gaat de hele gang naar de Dikke Dries, moet ik ook al overslaan… het leven is zwaar!!
  LAche dat Maja aan de man was? Ik ben trots op haar! Goed bezig!! Nu jij nog…WEl beetje hatelijke opmerking hoor over dat zij een kerel had omdat jij te kieskeurig bent??? Je zal dat laatste puntje niet zo bedoeld hebben, maareh aiaiaiai;) …niet AL je schoenen wegdoen;) Nog een paar houden om op te lopen!! hehe geintje..Hey ouwe ik ga weer met mn poot omhoog….klaat me nooit meer neersteken, das zeker;) Volgende SS ben ik erbij!!! kus…..

 2. Oh, zo is het uiteraard niet bedoeld,
  lees nu pas hoe het er zo staat,
  geen haat & nijd hier :D
  Ik val overigens wel op heel andere types dan Maja,
  maar goed ook ;)
  Veel beterschap meis!

 3. Hey, zo te lezen heb je een leuk weekend gehad! Ik heb ook lekker relaxed gedaan, maar deze week wordt het weer hard werken. Ik moet nog zo veel doen voor school :? !
  Ik heb jou ook gelinkt hoor!
  X Maaike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *