Go Joyce, it’s your 18th birthday!


Knap hè? ;-) – vlnr. Lindsay, Jessica & Joyce in Het Plein

Knap zeker, zaterdag overdag gezellig met z’n 3-tjes de stad in om onze shirtjes te bemachtigen, om daarna richting het Leidsche te gaan met onze slaapspullen, want we gingen bij de jarige Joyce logeren!
Nadat we alles daar gedropt hadden, gedouched, opgetut & ready to go waren, werden we luxe met de auto bij de entree van het Holland afgezet: ready tot eat, drink & win!
Als voorgerecht namen wij een soepje, daarna tournedos, zalmforelfilet, liters Sourcy, en als afsluiter pralines, koffie met likeur (Baileys! :-D). Tijd om ons geluk aan de tafel te beproeven! Met een vrouwensigaartje in de linkerhand & een cocktail in de ander, pokerfaces op onze gezichtjes, zaten we fijn (lees: winnend) aan de Black Jack tafel.
Plein, dat werd rondom middernacht onze volgende bestemming. Het was als altijd rustig, maar met confetti, sigaartjes, drankjes & een gezonde dosis dancing shoes hebben wij ons uitstekend vermaakt! Natuurlijk wilden we op de foto & rondom 4-en vleiden we onze bevallige bipsjes neer in een taxi, weer terug naar het beginpunt :-)

(leuk he, die beginletters bij de zinnen ;-))

Zondag lekker uitgeslapen, toen weer richting het Utrechtse, want mijn wintersport moest geboekt worden ;-)
Geboekt is er nog niet, wel de datum & bestemming vastgelegd: week 7 – naar La France.
Zin in! Oeh! :-D
Morgen ga ik nieuwe wintersportkleding shoppen met moeders, ik wil natuurlijk wel pretty de piste op! En omdat ik dus helemaal geen wintersportkleding heb, mag ik wel iets kopen, toch – Lindsay kijkt met pruillipje & hemelsblauwe kijkertjes – ja toch? :-]

En nu, lieve kijkbuiskinderen, nu gaat Lindsay 3 trappen omhoog, haar bed opzoeken, jawel!

Oogjes dicht & snaveltjes toe!

Kus!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *