Go shorty, it (was) my birthday! (& cadeautjes showen ;-)

Go, go, go, go, go, go
Go shorty, it was my birthday
We had a party like it’s my birthday
We went to Disneyland Paris on my birthday
And you know we gonna post a blog about my birthday!

34 jongens! Iets meer dan twee weken geleden werd ik 34 en de zondag daarvoor vierde ik dit met familie en vrienden. Zoals icoon Ma Flodder ooit zei: Leuk zo’n feestje, maar het geeft altijd zo’n rommel hé! Zonder dollen, ik vind het heerlijk feestelijk om je verjaardag te vieren, ook al is het best aanpoten. In onze vriendenkring zeggen we wel eens gekscherend: je eigen verjaardag is hard werken, haha. Maar ik had het al best een hele tijd niet gevierd (sinds ik 30 werd), dus het was een gezellig partijtje! 

 

Op mijn échte verjaardag stonden we midden in de nacht op om naar Parijs te rijden. René trakteerde ons namelijk op een dagje Disneyland Parijs! Zo leuk om op mijn verjaardag in mijn geliefde Disneyland te zijn én om voor de eerste keer samen met T. de betoverende magie van Disney te ervaren. We reden aan het eind van de middag weer terug naar Nederland en we hebben het nog iedere dag over hoe leuk het was in Disneyland Parijs. Duidelijk dat we er een kleine Disney-fan bij hebben hier in huis! Nou, genoeg geluld, tijd om mijn cadeautjes en wat foto’s van Disney te showen!

Van T. kreeg ik op zondagochtend 24 september een prachtige feesthoed, die ze samen met papa had geknutseld. Instant in de feeststemming!

Why be (monday) moody, when you can shake your booty! 🍑 #mygirl #billenschudden #booty #shakeit #lacolegiala

Een bericht gedeeld door Lindsay Vallen (@lindsayvallen.nl) op

Voor de visite er was, deden we nog een dansje op T.’s favoriete nummertje du jour: La Colegiala van Jody Bernal, die hiermee 17 (!) jaar na zijn zomerhit Que Sí, Que No opnieuw een zomerse knallerrr scoort. Ik vind het een lekker nummertje hoor Jody, welkom terug!

Toen kwam er visite, visite, wat zullen we genieten! En ’s avonds rond tienen ruimde ik de vaatwasser in en dweilde de huiskamer. Ma Flodder-momentje! Het was ouderwets gezellig en iedereen smulde van mijn zelfgebakken cheesecake, Oreo-taart en cookie dough brownies. Ook ben ik ontzettend verwend met cadeautjes!

Allemaal leuke en fijne spullen! Ik had voor het gemak een lijstje gemaakt, dus alles was perfect uitgezocht ;-).

Ik wilde heel graag meer professionele keukenmessen, aangezien we nog flink wat oud Ikea-spul hebben en langzaam aan betere kwaliteit messen en meer duurzame keukenspullen willen hebben. Zo kreeg ik voor kerstmis van René een mooi snijmes, kochten we dit voorjaar een goed broodmes en nu heb ik daar ook een universeel keukenmes en een vleesmes van Diamant Sabatier bij. Dit merk werd me getipt door Culy, want Diamant Sabatier staat al bijna 40 jaar bekend als kwaliteitsmerk. Diamant Sabatier messen zijn dan ook al jaren de meest gebruikte messen in de horeca. En nu shinen ze ook in onze keuken!

Ik kreeg ook twee keer een set kussenslopen van Crisp Sheets. Ik heb er al een dekbedovertrek van, en bijna alles wat Crisp Sheets in hun assortiment heeft, vind ik prachtig. Het is wel wat duurder, dus leenden deze kussenslopen zich uitstekend voor een gezamenlijk cadeautje. Eigenlijk is een lijstje geven heel handig. Niemand koopt iets onzinnigs wat ergens op zolder belandt en daarom zonde van het geld is, en de gever weet bovendien zeker dat de jarige blij is met de cadeaus. Win-win!

Van T. kreeg ik een mooie, zelfgemaakte taart en de feestmuts. Van een PR bureau kreeg ik een flesje bubbels opgestuurd en van een vriendin kreeg ik een hele fijne exfoliator en de nieuwe Chantal, oftewel &C. Ook kreeg ik nog een aantal tegoedbonnen voor uitjes samen. Dat geef ik zelf ook graag: bijvoorbeeld een high tea samen, een avondje bioscoop met een vriendin of een middagje shoppen inclusief lunch. Vind ik super leuk om te geven én krijgen. Dus dat heb ik nog lekker tegoed!

Tadaa! Het allermooiste materiële cadeau dat ik op mijn verjaardag kreeg. Dit is René’s cadeau aan mij! Plaatje, toch? Er stond al eeuwen een mooie apothekerskast op mijn woonwensenlijstje, dus togen we onlangs naar een loods in Kootwijkerbroek om daar te snuffelen. En ik werd spontaan verliefd op de witte apothekerskast die daar uitgestald stond. Dit was ‘m! René betaalde de kast en hij werd precies in de week voor mijn verjaarfeestje thuisbezorgd, dus kon ik mooi met mijn cadeau pronken toen de visite op bezoek kwam.

Voor wie wil weten waar we deze kast kochten, dat is bij de loods Old Basics en mijn kast is model Demi 2 in kleur 9010 (RAL). Er staat ‘verkocht’ bij op de website, dankzij ons (mine, mine, mine!). Maar ze hebben nog veel meer prachtige kasten en ook zijn kasten na te bestellen.

Op maandag trakteerde ik taart en lekkers op mijn werk, want op mijn échte geboortedag die week was ik vrij. René wilde zijn dames graag meenemen naar Disney op mijn verjaardag. Daar zei ik geen nee tegen!

We hesen T. in het holst van de nacht in haar pyjama en badjas met sokken in de auto, reden om iets voor 05.00 uur ’s ochtends weg en arriveerden net voor 10.00 uur in Disneyland Parijs. Super gedaan, want het park opent om 10.00 uur! We hebben onderweg drie stops gemaakt en bij de laatste stop T. omgekleed, die inmiddels helemaal excited was (net als ik :-).

Het was in één woord: supercalifragilisticexpialidocious! Het is ZO genieten om alles door haar ogen te zien, als haar eerste ervaring met Disneyland. We zijn bij Peter Pan en Sneeuwwitje in de karretjes geweest, hebben Aladdin’s wereld bewonderd, hebben de boomhut beklommen, zijn uiteraard in de bootjes van It’s a small world geweest en als klap op de vuurpijl zijn we met Mickey himself op de foto geweest. Ook de draaimolen met de paarden en het kasteel hebben veel indruk op T. gemaakt. Ze heeft het nog bijna dagelijks over Disney, zo zoet!

In een prinsessenjurk had T. geen interesse, maar een Elsa ballon én een Minnie Mouse knuffel wilde ze wel erg graag mee naar Nederland nemen.

Ik trakteerde mezelf – blijf toch jarig hè – op twee vet toffe Mickey Mouse Halloween-mokken (je ziet ze al in de apothekerskast pronken als je goed kijkt)!

Zucht, het was een heerlijke, prachtige en fijne verjaardag, zowel op de zondag dat ik het vierde als met z’n drietjes naar Disney op mijn echte verjaring. Zoals een wijs man, ene meneer Walt Disney, ooit passend zei:

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality <3

Liefs,
Lindsay

7 reacties

  1. Nog van harte gefeliciteerd, Lindsay!!
    Wat leuk om het na al die jaren dan weer eens te vieren, hè?! Daar geniet je dan meer van dan dat het steeds als een sociale verplichting aanvoelt..
    Een dagje uit is toch wel het mooiste cadeau, wat ontzettend lief van René!
    Zeker wanneer je dankzij kleine frummel nog dagen mag nagenieten ;)
    En wat vind ik je kast mooi, je hebt hem ook zo gaaf ingericht!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *