Give Lindsay a break!

Lindsay Lohan, kindsterretje slash actrice wiens prestaties op het witte doek ondergesneeuwd worden door persoonlijk drama, treft geen blaam in het auto-ongeluk waar ze afgelopen vrijdag bij betrokken was.

LiLo, bekend om haar uitstekende rijstijl, bestuurde een leenauto (Porsche) met mankementen. De remmen deden het niet.

Dit ter aanvulling op haar eerdere verklaring waarin ze claimt afgesneden te zijn door een vrachtwagen.

Volgens de Mean Girls bestuurster waren de remmen twee dagen voor het ongeluk nog vervangen. Ze probeerde uit alle macht te remmen, maar de Porsche minderde geen vaart en klapte achterop de vrachtwagen.

De vrachtwagenchauffeur verklaart daarentegen dat hij op de meest rechter rijbaan reed toen Lindsay op hem inreed. Ook zou de PA van de blonde diva hem zwijggeld geboden hebben. Helaas voor hen had de brave burger, zoals het hoort, 911 al gebeld. De vrachtwagenchauffeur vreesde dat de schuldigen probeerden te ontkomen. Na het ongeluk zag hij twee personen (hij herkende Lohan niet) gehaast uit de gecrashte Porsche in een Escalade overstappen. James, de betrokken vrachtwagenchauffeur, verklaart aan TMZ.com:

De chauffeur van de Escalade en de PA namen me na het ongeluk apart en vertelden dat het een celebrity betrof. Ze wilden dit graag uit de media houden. Omdat direct na het ongeluk de inzittenden overstapten in een andere auto (de Escalade) was ik bang dat ze plaats delict wilden verlaten en heb ik snel 911 gebeld. Daarop waren ze druk in de weer met een roze tas waarvan de inhoud bedekt werd met stapels kleding en sommeerden: zeg hier maar niets over tegen de politie dadelijk.”

Arme Lindsay. Zou ze opnieuw haar roze papiertje moeten inleveren? Na eerdere DUI’s (driving under influence) raakte ze haar rijbewijs kwijt, maar na goed gedrag in de Betty Ford afkickkliniek kroop ze in 2010 weer achter het stuur.

De schuldigen voor haar gevaar op de weg noemt LiLo de paparazzi, die met hun flitsende camera’s en achtervolgingen haar weerhouden een nette weggebruiker te zijn.

En natuurlijk vrachtwagenchauffeurs die op de rechter rijstrook rijden, kapotte remmen van geleende Porsche’s, geflopte films, verbroken relaties, ongesteldheid, mislukte plastische chirurgie en roze tasjes met mysterieuze inhoud. Give Lindsay a break!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *