Gewonnen: een paar pink(pop) Hunterboots van Hunterboots.nl

Oehw, spannend spannend! Afgelopen zondag plaatste ik in samenwerking met Hunterboots.nl de té gekke winactie online waar je een kek roze paar Hunterboots kon winnen! Bijna 20 meiden deden mee en hadden wel oren naar de roze regenlaarzen! Dan is nu het moment om de winnares bekend te maken…
#tromgeroffel


Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs Anna!

Anna’s motivatie:
Omdat roze sowieso mijn lievelingskleur is en ik me het liefst alle dagen in roze dingen zou hullen. Daarnaast ben ik al tijdenlang op zoek ben naar leuke regenlaarzen in mijn schoenmaat (43!), wat lastiger is dan het lijkt… Maar tot mijn grote en blijde verbazing zijn deze Hunterboots er wel, in mijn maat, wauw! A dream come true! Ik vind de boots van Hunter al veel langer leuk, ze zijn stijlvol maar ook funky. Ik hoop dat ik dit geweldige paar laarzen kan winnen, het zou betekenen dat ik niet meer bij elke regenbui met natte sokken in mijn schoenen zou lopen omdat er geen leuke regenlaarzen in mijn maat zijn, en ik uit fashionistische-overtuigingen weiger in herenlaarzen te lopen. 
Ik ga helaas niet naar een festival, maar ik zou deze fabulous pink Hunterboots rocken in iedere waterplas die ik in het altijd shiny *kuch* Friese land tegenkom (dus dat zijn er veel). Ze staan vast prachtig bij de roze bloemen op mijn fiets en praktisch alle outfits die in mijn kast hangen. Ik word dan sowieso de allercoolste opticien-to-be die vanaf september rondloopt. Mocht ik de boots winnen dan kom ik hoogstpersoonlijk naar Utrecht om zelfgebakken cupcakes met roze versiering te brengen. Beloofd! 
Alle liefs, Anna

En twee dagen later was ze daar opnieuw!

Omdat ik sinds maandag nergens anders meer aan kan denken! Misschien helpt het als ik nog wat redenen opschrijf… 
Met deze Hunterboots zou ik door regen en wind naar mijn ouders fietsen. Die wonen in een dorpje 15 kilometer bij mij vandaan en nu ga ik met de bus of helemaal niet als het regent. Deze roze Hunterboots zouden dan dus al één win-win situatie opleveren; Ik zou mijn ouders weer eens wat vaker zien én het zou me een abonnement op de sportschool schelen. 
Ik zou spontaan de hond van mijn schoonouders uitlaten met deze laarzen aan. 
Met de geweldige Boots kan ik met mijn kleine neefje (2 jaar oud) en nichtje (3 jaar oud) door de speeltuin ravotten tot zìj erbij neervallen, ik heb ongetwijfeld superpower met die geweldige laarzen! 
De komende maanden mag ik helpen aan het maken van een meisjesfestival in een geweldig poppodium. Wat zou ik beter kunnen dragen bij het brainstormen, opbouwen, presenteren en afbreken van dit festijn dan… ? 
De kleur roze is praktisch hetzelfde als mijn lievelings Mona-toetje! _ Misschien zijn de Pink HunterBoots wel een heel goeie troost voor het missen van Pinkpop 2012…(Euh, niet misschien – zeker weten!). 
Stralende pink Hunterboots zijn vast fantastische humeuropfleurders voor iedereen die ze ziet in deze regenachtige Nederlandse zomers. Ik zou dus overal waar ik naar toe zou gaan mensen vrolijk maken met mijn boots! Spread the love! 
Ik hoop echt dat deze redenen, de grote-maten-kwestie, het funky opticienszijn, de cupcakes en de absolute lievelingskleur jullie kunnen overtuigen! 
Leafs út Fryslân, 
Anna

Ik moest hardop lachen om deze uitgebreide uiteenzetting Anna: you deserve it girl! Haar veelvuldig tweeten over de win-actie werd zelfs voor spam aangezien:


Kun je nagaan! Dan ben je écht enthousiast over een product ^^

Dus Anna, van harte gefeliciteerd! Ik stuur je gegevens door naar Hunterboots.nl en zij zorgen dat je de gewonnen prijs (a.k.a. jouw roze droomlaarzen!) zo spoedig mogelijk ontvangt.

Ik zou het leuk vinden om wat bewijsmateriaal terug te zien van jouw beloofde acties, gehuld in je roze Hunterboots – die mag je plaatsen op de Hunterboots.nl Facebook pagina! En die cupcakes, ik kan niet wachten! Nomnomnomnom ^^

Iedereen heel erg bedankt voor de leuke inzendingen, Hunterboots.nl en ik hebben genoten van allemaal – maar er kan er maar één de winnaar zijn. Natuurlijk kun je op Hunterboots.nl je eigen paar Hunterboots bestellen, helemaal festival-proof!

Fijn weekend lieve mensen!

xoxo Lins

6 reacties

  1. ik zie deze actie nu pas! jammr ik was te laat :((((( maar gefelicitrd anna, vet gaaf die laarzen gwonnen! missch ga ik er wel voor sparen want ze zijn erruggg coollll xoxox tessel

  2. JAAAA! JOEHOE! Wat leuk! Heb er zooo'n zin in! Hoop dat het de hele zomer gaat regenen, net als vorig jaar :-) Cupcakes are on their way!

  3. Anna.. het weer heeft jou 'Ik-hoop-dat-het-de-hele-zomer-gaat-regenen-net-als-vorig-jaar' verzoek.. iets te letterlijk genomen. Je roze droomlaarzen ;-) staan ook met zonneschijn fantastisch.. de mensen zonder roze laarsjes.. zijn de regenbuien meer dan zat :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *