Gaga & Bee – Video Phone

Op Beyonce had ik al een girlcrush sinds in 1998 ‘No, No, No’ van Destiny’s Child op de radio verscheen en ik direct op de rode record-knop van mijn stereo drukte. Dit cassettebandje werd vervangen door het eerste album, net als de opvolgende twee albums. ‘The Writings On The Wall’ is nog steeds mijn favoriet en kan ik meezingen by heart. Met kerst draai ik ‘8 Days Of Christmas’ grijs en ook Beyonce’s single-album zonder hulp van haar Destiny’s Child soulsisters kocht ik braaf. Hoewel Jennifer Hudson de show steelt in ‘Dreamgirls’, doet Bee (voor intimi) het ook best aardig als Diana Ross. Sasha Fierce (Beyonce’s podiumnaam) is een geweldig artiest: dans, zang, show, de naam Fierce is niet meer dan terecht.
En toen was daar vorig jaar de geblondeerde extravagante Lady Gaga. Als ik nog altijd een cassetterecorder had, zou ik direct weer de rode record-knop ingeduwd hebben. Maar ik kocht haar album en geniet van de shows die Stefani Joanne Angelina Germanotta (Gaga’s geboortenaam) tijdens de MTV Awards en in haar clips opvoert. Die stijl, die stem (a capella bij Paul de Leeuw). Wat een geweldig wijf.

En nu hebben mijn twee powervrouwen een duet opgenomen. Eigenlijk kende ik het nummer Video Phone zonder Gaga van mijn ‘I Am Sasha Fierce’-cd. Maar van alle samenwerkingen, met Jamaicaan Sean Paul (Baby Boy met die sexy slangendans) of inmiddels-hubbie Jay (Bonnie and Clyde met de telefooncelscène), vind ik deze misschien wel het gaafst. Vooral de uitspraak: “Hubba, hubba” van Gaga vind ik te cool. Plus, ik kijk mijn ogen uit met die ge-wel-dige clip waar zowel stijlkenmerken van Bee als van Gaga te bewonderen zijn. Love! <3

What you think about it?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *