Gadgets: restylen en combineren

Header hoesjesSamenwerking – Face it, je wordt doodgegooid met gadgets. Je moet er gevoelig voor zijn en van gadgets houden, maar als je er eenmaal voor bent gevallen ben je goed klaar: iedere maand ligt er wéér een nieuwe musthave in de winkel. Het nadeel is dat je niet de enige bent met zo’n kekke gadget op zak. Miljoenen anderen hebben exact dezelfde als jij. Gelukkig kun je deze gadgets vaak naar eigen smaak stylen. En – als zo’n gadget lang genoeg mee gaat, doe je dit naar de laatste mode.

Er zijn enorm veel hoesjes op de markt die je gemakkelijk op- en af klikt om jouw gadget, noem het voor de verandering functioneel speelgoed, aan je smaak op die bewuste dag aan te passen. Daarnaast zijn er modeaccessoires op de markt, die weer matchen met die gadgets.

Leuk combineren
De uilen-trend kan aan niemand voorbij gegaan zijn. Op de catwalk, als tatoeage, in sieraden verwerkt – dus kun je ook je iPhone oehoe’en met een uiltjes-hoes en opnemen met: ‘Hallo, meneer de Uil’.
uncommon-capsule-case-hoesje-voor-iphone-4_s_-_cute-little-owls_
Wil je op je werk niet versleten worden voor Fabeltjeskrant-abonnee, dan kom je stijlvol voor de dag met een leren beschermhoesje. Casual chique, for business or pleasure. Natuurlijk kun je ook privé telefoneren met dit hoesje ;-P
Hoesje_Valentinus_iPhone_5_Licht_Bruin
Heb je wat arbeidsvitaminen nodig om lekker op gang te komen? Dan plug je toch gewoon je iPhone in deze box. Je werk gaat stukken sneller, maar misschien moet je niet hardop meezingen (sorry collega’s). Die felrode kleur past trouwens ook goed bij de rode Lumia, van Nokia. Maak je look af door het aanschaffen van deze handschoenen.

Super covers
Wil je een van de laatste smartphones aanschaffen of online vergelijken, dan zit je goed op de handige vergelijkingswebsite van Beslist.nl. Hier vind je, buiten bovengenoemde producten, ook allerlei andere hoesjes – voor weer nieuwe gadgets, zoals deze retro hoes voor de allernieuwste iPad Mini.

Ik heb even geteld en ik heb zelf 7 (!) hoesjes voor mijn iPhone. Inmiddels heb ik mijn iPhone bijna 3 (!) jaar, een unicum voor gadgets schijnt. Maar ik geloof dat de duurzaamheid van mijn gadget toch wel enigszins te wijten is aan mijn goede zorg – en de hoesjes natuurlijk.

Eigen hoesjes