(*) GADGET Telefoonaccessoires van GSMpunt.nl

review gsmpunt(*) Deze blog bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb ontvangen.

Als nieuwbakken moeder (met een hevige social media verslaving ;-), merk ik dat mijn telefoon nóg sneller leeg is dan voorheen. Dat is onhandig, want iedere poep of scheet van mijn kleine spruit is dusdanig interessant dat dit MOET worden vastgelegd voor het nageslacht ;-). Daarnaast gebruik ik mijn telefoon ook om in shape te blijven, dus een hardloopband om mijn geliefde Samsung tijdens het hardlopen te beschermen, is geen overbodige luxe. Namens GSMpunt.nl ontving ik een hardloopband, een S View cover én een Magic Disk (zodat ik mijn mobiel draadloos kan opladen). Misschien staan deze items niet op je babyuitzetlijst, toch probeerde ik ze voor je uit ;-). 

Leuk feitje: GSMpunt.nl bestaat net zo lang als lindsayvallen.nl: sinds 2005. Wat als een studentenbedrijf op een zolderkamer begon, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste accessoire leveranciers van Nederland voor mobiele telefoons, telefoonhoesjes en tablets. Al ruim 10 jaar doen ze hun best om klanten te voorzien van de nieuwste accessoires en de leukste gadgets. Dit jaar vieren ‘we’ dus allebei onze 10e verjaardag! Goed, snel door naar de verjaardagscadeautjes die ik kreeg ;-).

gsmpunt review blogger (5)

Een hardloopband is voor mij essentieel. Ik zie wel eens hardlopers met hun telefoon in HUN HANDEN rennen, maar daar ben ik écht te lomp voor. Tranen met tuiten als ik mijn beeldscherm op het asfalt zou laten stuiteren, dus een stevige hardloopband ter bescherming (ook tegen zweet en regen) maakt mij een relaxte hardloper.

gsmpunt review blogger (6)

Dit sportieve hoesje voldoet aan al mijn eisen: het sluit stevig om mijn arm, mijn telefoon is veilig opgeborgen en ik kan het scherm nog bedienen door het plastic heen. Wat ik (nog) niet geprobeerd heb (hallo zomer), maar wel erg handig is, is de verlichting aan de zijkanten. Ik heb overigens een Samsung S5, maar GSMpunt.nl heeft ook voor de Galaxy S6 hoesjes, net als ze voor de Ascend P8 Lite hoesjes in hun collectie hebben.

gsmpunt review blogger (7)

Maar goed, dan kom ik bezweet en kapot thuis, mijn batterij flink aangevreten door de hardloopsessie. Ondertussen moeten er luiers worden verschoond, flesjes gemaakt en tegelijkertijd wil ik mijn telefoon vrij houden voor het updaten van mijn social media. Mijn vaste stekker zit zo ongeveer vergroeid aan mijn nachtkastje, want anders raak ik ‘m voortdurend kwijt: wanneer is het een keer klaar met die hormonen en bijbehorend geheugenverlies?

gsmpunt review blogger (1)

De S View cover (met Wireless Charging) in combinatie met de Nilkin Magic Disk, maakt dat je draadloos kunt opladen. Ik heb mijn Magic Disk een vaste plek op het dressoir in de huiskamer gegeven. De Magic Disk maakt gebruik van QI om je telefoon draadloos op te laden. Je toestel moet dan wel een QI Wireless receiver hebben. En daar komt de Samsung Galaxy S5 S View cover van pas! De S View cover biedt Wirless Charging: het draadloos opladen van mijn Samsung.

gsmpunt review blogger (8)

gsmpunt review blogger (2)

De cover is een originele flip case van Samsung zelf, dus beschadigen zal je toestel niet. Daarnaast beschikt de S View Cover over een speciaal transparant schermpje in de flip van de cover, waardoor notificaties en klok in één oogopslag te zien zijn, zonder dat ik de cover hoef te openen. Heel handig!

gsmpunt review blogger (4)

gsmpunt review blogger (3)

Ik heb de producten nu enkele weken in gebruik en ben erg tevreden over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het beantwoorden van mijn telefoon gaat zowel met gesloten als open cover erg makkelijk én men kan me goed verstaan (ook niet onbelangrijk ;-). Ook vind ik mijn telefoon net een klein, chique boekje met zo’n witte hoes. Maar de grootste uitvinding is (voor mij) toch wel het draadloos opladen.

gsmpunt review blogger (9)

Het is ZO makkelijk om je telefoon even op dat kleine, ronde doosje te plempen en automatisch en snoerloos op te laden. Op deze manier kom ik de dag (qua telefoonbatterij ;-) ruim door en ben ik niet continu in de weer met stekkers verplaatsen. Je moet even handigheid krijgen in het goed plaatsen van je telefoon op het rondje, maar je krijgt een goedkeurend piepje en trilsignaal als de apparaten contact maken, plus het blauwe lampje licht ter controle op. Niet te missen.

gsmpunt review blogger (10)

Als ik één nadeel moet noemen (ik blijf tenslotte een eerlijke en kritische blogger :-), is het dat je – voordat je gaat hardlopen – moet wisselen van hoesje. Want de het chique, witte boekje past niet in de hardloopband. Dat is logisch, want anders zou de telefoon voor mensen zonder S View cover zo uit je hardloopband mieteren. Dus voordat ik ga hardlopen, verwissel ik de S View cover snel voor het standaard achterkantje van Samsung. Dat is een werkje van 11 seconden (meten is weten ;-) en weegt dus absoluut niet op tegen de voordelen, maar ik wilde het toch noemen.

Al met al zou ik de producten beoordelen met een dikke, vette 9+. Heel hartelijk bedankt voor de mooie producten GSMpunt.nl, ik snap wel dat jullie al 10 jaar de markt domineren :-).

Liefs,
Lindsay

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *