Gadget: De Fab phone wallet

lindsay vallen fab phone wallet (10)

In de outfitpost van afgelopen maandag zag je al een sneak peek van mijn nieuwe Fab phone wallet. Van Smartphonehoesjes.nl mocht ik een nieuw hoesje uitzoeken om te beoordelen. Mijn oude smartphonehoesje was aan vervanging toe en ik zocht dit keer een multifunctioneel hoesje. Een combinatie van een portemonnee en een hoesje in één lijkt mij de ideale oplossing voor kleine handtasjes van vrouwen. Merk Fab biedt uitkomst: een stijlvolle smartphone wallet van echt leer. 

lindsay vallen fab phone wallet (11)

De verpakking van het hoesje heeft een luxe uitstraling en ik ben een sucker voor mooie marketingteksten. A wish for happinnes to those who receive it. Ikke dus! :-)

lindsay vallen fab phone wallet

De phone wallet heeft een handig lusje waar je ‘m aan kunt dragen.

lindsay vallen fab phone wallet (3)

De bronzen hartjes en gegraveerde Fab-letters staan mooi in het zwarte leer. 

lindsay vallen fab phone wallet (4)

De phone wallet heeft drie vakjes: één voor je telefoon, één voor pasjes en/of briefgeld en één voor contant geld. De binnenkant is goud glimmend, duidelijk fab.

lindsay vallen fab phone wallet (7)

Zo. Mijn telefoon (een iPhone 4), enkele pasjes en mijn rijbewijs. Voor de jongere lezers: dit is een ouderwets rijbewijs ;-). Dit jaar ga ik verlengen (oud!) en krijg dan ook zo’n fijn, roze pasje. Maar ik ga mijn allereerste, papieren rijbewijs wel missen.

lindsay vallen fab phone wallet (9)

Met een chique sluiting rits je de phone wallet zonder moeite dicht. Ik denk dat je ‘m niet overvol moet proppen, maar je kunt gemakkelijk je telefoon, pasjes en wat losgeld kwijt. Meer heb je in essentie niet nodig, toch?

lindsayvallen ootd white6

Tadaa! In mijn laatste outfitpost, zo ziet de Fab phone wallet eruit wanneer ‘ie in gebruik is. Mooi ding hè? Ik ben erg blij dat ik ‘m heb gekregen en draag de phone wallet wanneer ik uit eten, naar de bioscoop of op stap ga. Ideaal, klein maar met alles wat ik nodig heb.

Je bestelt de Fab phone wallet voor € 49,95 bij Smartphonehoesjes.nl en dezelfde hoesjes bestaan ook voor de tablet op Tablethoezen.nl. Wanneer je de Facebook-pagina van Smartphonehoesjes.nl liket, krijg je bovendien 5% Fankorting op je bestelling dankzij een kortingscode die je naar eigen keuze kunt gebruiken.

Heb jij een smartphonehoesje of wallet? 

xoxo Lins

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *