Friday favourite film: YouTube editie (I)

Blog YouTube memes internet lindsayvallen

Persoonlijk is het filmthema op vrijdag dat ik bijna 2 jaar geleden in het leven riep één van mijn favoriete blogonderwerpen. Ik kan uren ouwehoeren over films, mijn DVD collectie puilt uit en ik geniet oprecht van de andere werkelijkheid die een gecreëerde filmwereld biedt. Ik schrijf daarom maar al te graag over mijn Hollywood hunks, mijn favoriete Tarantino vrouwen, gangstermeisjes en filmquotes uit Clueless (AS IF! :-)

Maar behalve échte films, ben ik ook gek op YouTube filmpjes. Omdat er zo ontzettend veel heerlijke internetgekkies zijn, die dankzij YouTube zo op je beeldscherm verschijnen. Ik bedoel, wie heeft er tijd om al die saaie programma’s op televisie uit te zitten? Dankzij YouTube krijg je direct de échtste mensen, daar kan bijna geen filmscript tegenop! Daarom op deze friday favourite film: mijn favoriete YouTube filmpjes van dit moment. En ja, er staat het cijfer I achter de titel. Want het internet is een onuitputtelijke bron van vermaak en vertier, dus er komt vast nog een keer een editie ;-). 

Ik ga de filmpjes niet becijferen op leukheid, want ze zijn allemaal uniek en zo lekker zichzelf. Net als de gehele ‘cast’ van Thunderdome The Final Exam, in beeld gebracht door Buitenbeeld/Flabber. Thunderdome, hét feest in de hardcore-scene, stopt er na 20 jaar mee. Buitenbeeld was bij het allerallerallerlaatste feestje eind 2012 en vroeg de mensen waarom ‘Hardcore Never Dies’.

Hoe ben je hier gekomen? Nou, niet met de trein zoals de eerste meneer in beeld op Thunderdome. Nee, de Haagse stuntchauffeur uit onderstaand filmpje rijdt in een wit busje en dat busje schudt behoorlijk. Moet je zelf maar eens proberen, jôh! Maar, dat hindert niet, want wie weet wordt hij wel ontdekt dankzij Wegmisbruikers.

Heb je genoten van bovenstaande beelden? Jazeker! En dat mag allemaal, net als van de drank, een jointje en de muziek. En natuurlijk dit filmpje hieronder, dat is ook genieten. Krakaka! We gingen lekker ja, op die manier.

En dan hebben we nog twee filmpjes over. Dat is maar goed ook, want IK WIL ER TWEE! Stay connected.

Last but not least, ik vind helemaal hartstikke mooi. Ik weet niet wie ik slechter versta, de ambtenaar in functie of de overtreder, maar dat maakt niet uit. Is natur.

En dat zijn de vijf YouTube filmpjes die ik deze eerste editie met jullie wil delen. Allemaal van eigen bodem, ons kikkerlandje heeft immers genoeg materiaal te bieden. It ain’t much if it ain’t Dutch ;-). Ik kijk ook graag Amerikaanse internethelden hoor, of dansfilmpjes (zoals van Fik-Shun of Les Twins) en probeer zelfs nog wel eens een YouTube-tutorial op het gebied van beauty en haar.

Kijk jij graag YouTube-filmpjes? Heb je nog tips voor mij (en andere lezers) wat je écht niet mag missen op YouTube? Fijne vrijdag!

Liefs,
Lindsay

7 reacties

  1. Geweldig!! Die trillende kaken, mega pupillen en LL Cool J zou jaloers zijn op al die tongen uit het Gabber filmpje. Zo jammer dat Thurnderdome niet meer is… maar ja… iesj natoer!

  2. Héérlijk! Genieten! De kinderen uit mijn groep 7 doen regelmatig suggesties. Moet je nagaan; word ik door een stel 10-jarigen op dit fenomeen gewezen. Mijn favoriet: ‘Vooral als de shows met de mannen zijn’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *