Friday favourite film quotes: Disney dames – Megara

Ik ben een Disney-addict. There, I’ve said it. Ik ging als 29-jarige uit mijn dak omdat ik een midweek Disneyland Parijs als verjaardagscadeau kreeg. Ik schaam me niet. Toen verloofde en ik onszelf nog in het stadium ‘daten’ (2007) bevonden, wist ik dat het goed zat toen ik de tweede (of derde?) date na het uitgaan Aladdin opzette en hij goedkeurend de teksten meezong. Niet om mij te pleasen, neen. Hij kende ze écht. De volgende ochtend keken we de Klokkenluider van de Notre Dame en ik wist: ik heb mijn Disney prins gevonden.

Eén van mijn favoriete Disney dames is Megara, uit Hercules.
Meg, zoals vrienden haar noemen, als ze die zou hebben ;-)

Meg meets HercMy friends call me Meg. At least they would if I had any friends.

Meg yours foreverWell, you know how men are.
They think “No” means “Yes” and “Get lost” means “Take me, I’m yours.”
Don’t worry, maybe Shorty here can explain it to ya.

Meg damsel
I’m a damsel, I’m in distress, I can handle this. Have a nice day.

Meg rotten judgement
If there’s a prize for rotten judgment, I guess I’ve already won that.
No man is worth the aggravation. That’s ancient history, been there, done that!

Meg in love
At least out loud, I won’t say I’m in love.

Meg crazy in love
People do crazy things… when they’re in love.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *