Foto-vrijdag!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe foto-blog! Waar hield ik mij de afgelopen week zoal mee bezig, waar hing ik, wat dronk & at ik en misschien wel het belangrijkst in het leven: met welke lieve <3 mensen was ik? #vriendschap #liefde


Vrijdagavond ging ik lekker tapas eten in Zeist, bij restaurant Tapa Tapa.
Het was echt überlekker! We hadden onbeperkt gekozen en mochten in drie rondes tapas bestellen. Ik kan best een hoop eten, maar die derde ronde, poeh! ^^ Hierboven zie je dadels met geitenkaas en spek, garnaaltjes en een salade met pijnboompitten, honing en warme geitenkaas.


En wat is uit eten zonder toetje? Dit is een Sorbet Fresco, big nom!


Met wie ik in Zeist was? Met lieve Chantal!
Ik ken Chantal eigenlijk al heel lang, from basisschool on! Ook de middelbare school deelden we, maar pas sinds vorig jaar leerden we elkaar écht kennen. We sporten op dezelfde sportschool en merkten al snel we dat we een goeie klik hadden samen. Inmiddels zitten er al een paar girl dates op en yep: she’s a keeper ^^


Schattig was de vorige foto hè? En deze?
Na het eten werd ons geadviseerd vooral naar bar/dancing De Koets te gaan. Dé place to be in Zeist, aldus locals. Nou, dat hebben we geweten! We waren (23u30) de eerste gasten binnen en werden verwelkomd met luid gejoel en shotjes van de zaak. Chantal was echter de BOB en ik solidair, dus nuchter! Tsjah, en wat doe je dan als het zo rustig is in de kroeg? Gekke bekken trekken! Charming toch!


Zaterdagavond daarentegen, lustte ik wel een wijntje!
Een drankje bij Café Van Velsen aan de Mariaplaats in Utrecht, bier voor René en een rode wijn (mét een glaasje water) voor moi.


De fotograaf met zijn polaroid in Utrecht, wie kent ‘m niet?
Met of zonder roos, schuimen ze de kroegen van de Utrechtse binnenstad af. In een goede bui besloot ik een foto van de beste man te kopen. De ouderwetse Instagram-manier, hihi! De charmante heer & dame links op de foto zijn mattiez met wie we regelmatig gezellig een hapje eten of borrelen. Ik vind dat heel volwassen ofzo, double-daten. Vroegah, als mijn ouders vrienden op bezoek hadden noemde ik dat ‘visite’ en vond ik er niets aan, al dat grote mensen-gepraat. Dus I guess dat we nu echt volwassen worden, nu ik zelf bij de grote mensen hoor en met andere grote mensen-stelletjes afspreek ^^


Brinta ft. amandelmelk
Dit eet ik als ontbijt, lunch of tussendoortje. Soms warm, maar net zo goed koud. Paar eetlepels Brinta, amandelmelk erbij, goed roeren en lepelen maar! Brinta staat op mijn krachtvoer voedingsschema (zondag a.s. komt hier een nieuwe blog over) maar ik ben niet zo dol op koeienmelk. Dus ik maak het met soja- of amandelmelk, dat is iets zoeter en bevat geen lactose.


Over the gym gesproken, daar was ik wel drie keer deze week!
Ik train nu drie keer per week met (zware) gewichten, krachttraining dus. Nee, dat word je niet She-Hulk breed van. Lees hier mijn blog over krachttraining en de vooroordelen die ontkracht worden. Stiekem voel ik me wel cool, want op mijn sportschool zijn er bijna geen vrouwen die aan krachttraining doen. En dan til ik, wel met een knalrooie kop maar toch, even wat kilo’s. Sporty Spice!


Lekker koken met mijn vriend: aardappels uit de oven.
En makkelijk dat het is! Aardappelschijfjes (of zelf aardappels schillen en in schijfjes snijden), licht invetten met wat zonnebloem of olijfolie, kruiden met wat zout & rozemarijn en 30 minuten de oven in. Lekker jôh! Vaak eten we er biefstuk en salade bij. Volgens mij is dit stiekem het lievelingsgerecht van mijn vriend, hij is altijd erg blij als we dit eten namelijk, haha.


Pimp my kastje! Schuren, verven, verven en nog eens verven!
Voor een tientje kocht ik dit buffetkastje op Marktplaats en ik wilde ‘m graag wit verven. Wat een werk! Maar gestaag werk ik door en donderdag heb ik de hele dag de laatste hand gelegd aan het verven. Dus nu enkel nog drogen… en een goeie plek vinden om ‘m op te hangen! Zouden jullie het trouwens leuk vinden op een stap-voor-stap DIY van dit geverfde kastje te zien? Ik heb regelmatig foto’s tussendoor gemaakt en ik heb er ongeveer 5 dagen aan gewerkt. Laat maar weten in de comments!


Happy faces in Utca! Spice Girls @ Starbucks ^^

Baby Spice, Ginger Spice, Sporty Spice, Scary Spice, Posh Spice
Donderdagavond trof ik de dames bij de Starbucks, René was de hort op dus hey: een uitgelegen mogelijkheid om een Chai Tea Latte op te slurpen! En okay, ik nam ook een skinny blueberry muffin ^^ Maar daarna hebben we een rondje over het grachie gewandeld om de Starbucks weer te verbranden en bij de Dom deze leuke picca gemaakt. Girl power!

En dan zit de week er alweer op! #TGIF
Morgen ga ik me opnieuw uitleven op de sportschool maar ’s ochtends komt er een look online. Zondag staat er een sport-update gepland over mijn krachttraining en hoe ik mijn voedingsschema volhoud. 

Gaan jullie nog Koninginnenacht of Koninginnedag vieren?

Hier in Utrecht hebben we ’s nachts altijd vrijmarkt, heel leuk. Vorig jaar tikte ik een superkitsch schilderij van de huilende zigeunerjongen op de kop. Dit jaar hoop ik wat leuke woon-accessoires voor ons huis te vinden die ik kan opknappen en verven. En op Koninginnedag is er een technofeest in de Utrechtse binnenstad, dus die foto’s zie je volgende week ongetwijfeld terug!

Een heel fijn weekend en liefs!

xoxo Lins

3 reacties

  1. Wiieeehhhh 5 chicks die Utrecht weer veilig maken . Toen we 15 waren zou dit nog ‘onveilig’ zijn geweest. Wat zijn we toch groot geworden!

    Op naar de volgende Frappucino ladies!

  2. Leuke fotoblog weer Lins! Wat gaat de tijd snel dat je al 7 jaar aan het bloggen bent zeg! Ga vooral zo door! :)
    Vind het een leuke foto van ons. Was echt heel gezellig hahaha. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *