Foto-vrijdag! ^^

Wauw, halverwege september… en over 2 weken jarig! ’s Ochtends is het donker als ik om 07u00 wakker word en ook de zon laat zich niet meer zien. Hallo herfst! Regen vind ik niet leuk, maar een herfstdag met rossige blaadjes op de grond, een herfstzon waarbij je met je trenchcoat nog kunt wandelen in het bos, daar hou ik wel van.

Om de zomer in stijl af te sluiten, wat fijne foto’s van de afgelopen twee weken. Feestjes in de zon, het zetten van mijn veer-extension en een kleine Lins, die ik tegenkwam toen ik pannenkoeken bij di mama ging eten.


Lief festival met onze vrienden & vriendinnen! <3


Lekker gek doen op Smeerboel festival afgelopen zaterdag ;-P


Mijn veer-extension! ^^


Bolleboosje!


Fijn weekend lieve volgers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *