Foto-vrijdag!

TGIF! Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij, de enige echte, een heel elftal op een rij! Foto-vrijdag time!


I’m blue dabadee dabadaa dabadee dabadaa
Sorry Hollandse zomer, maar met al die regen en luttele straaltjes zon moét ik soms even onder de nepzon. Niet vaak, zeker gezien de risico’s – plus ik smeer me altijd braaf in, maar het is zo fijn opladen in de warme (nep)zon! ^^


Zaterdag was dan de eerste EK-wedstrijd voor Nederland. Hup, Holland hup!
Vriendlief & ik in vol ornaat (check ook de rood-wit-blauw nagellak!) Helaas mocht onze oranje outfit en rood-wit-blauwe accessoires niet baten, we verloren van de Denen, snik snik


Maar ondanks het verlies was de parteh tres gezellig! We hadden een BBQ bij vrienden en de goede sfeer wist het verlies te verzachten. Tot na middernacht werd er gehost en gefeest alsof we al kampioen waren! Sportief van ons hè? ;-p


Smooth operator, smooth operaaatooor!
Na al het gefeest was zondag de uitgelezen dag om lekker bij te tanken & een gezonde smoothie helpt daar enorm bij! Mijn nicht Linda had een blender over en mijn oom & tante zijn zo lief geweest om die bij ons langs te brengen. Zondag hebben we ‘m uitvoerig getest en yummie: heerlijk! Kennen jullie nog lekkere smoothie-ideeën? Ik wil niet alleen fruit-, maar ook groente-smoothies gaan maken.


De jongere lezeressen zegt dit misschien weinig, maar een tigtal jaar geleden was dit dé muziek in discotheek Axl of tijdens Holiday Jam feesten (met uitzondering van Gusttavo Lima, hehe). Ik ben een R&B/dancehall/bubbling-meisje in hart en nieren en you can take the girl out of the dancehall, but you can’t take the dancehall out of the girl! ^^ Ik heb een playlist vol bubbling, oldskool R&B, hiphop met vuige teksten en kreuntjes. Nu ik ze als grown-up beluister vind ik het behoorlijk furr gaan! ;-p Maar I like it, dus soms is het gewoon tijd voor een filthy playlist vol nostalgie.


Woensdagavond dé epic battle: Nederland – Duitsland.
Verzameld op het Domplein als voltallig oranjelegioen, bibberend van de kou maar met hoop voor Oranje!


Enthousiast en hoopvol!
We gaan die Duitsers een poepie laten ruiken, aldus wij spelersvrouwen!


Snik snik, niets was minder waar. Na de blamage vluchten we snel naar de Skihut Utrecht, waar we liefdevol opgevangen werden en als goedmaker op de bar mochten dansen ;-p


Donderdag waren René & ik alletwee vrij, dus konden we fijn lang snoozen in ons  Utrecht King Bed  Uitslapen voor ons is rond 10:00, max. 10:30 eruit overigens ^^ We zijn geen uitslaap-masters die de hele dag kunnen tukken, ik ben echt een ochtendmens. Slapen tot 10 uur is voor mij dus al een hele prestatie! ^^


’s Middag aten we een focaccia parmaham-mozerella bij Bigoli, nomnomnom!
Ik denk dat Bigoli voor mij hoog, al dan niet de eerste plek heeft, wat betreft broodjes in Utrecht. Heerlijk zijn ze! Zittend aan de bar zagen we onze weerspiegeling en tadaa: een spiegelfoto.


Vorige maand werd ik verkozen tot Grazia Insider en It-girl van de maand door Grazia. Als dank kreeg ik een waardebon van € 250 euro bij Vanilia (!) Te gek toch? Gisteren heb ik dan ook heerlijk gewinkeld, morgen komt hier een shop-log van online!

En zo is het alweer vrijdag!
Nog spannende plannen dit weekend? Heb je ook een fijne week gehad (ondanks het EK) en ben je nog trots op “onze jongens“?

Ik wens je een fijn weekend en veel liefs!

xoxo Lins

3 reacties

  1. Het was wel pijnlijk inderdaad dat onze jongens hebben verloren.. Jammer dat we er nu al uitliggen (tenzij ze met 2-0 winnen maar dat zie ik nog niet zo gebeuren met spelers als Robben, van Persie etc.) Maar ach, we hebben ook nog de olympische spelen dus dan gaan we ons hockey team maar weereens goed aanmoedigen! :D

  2. Haha die laatste foto is echt leuk! De meeste foto's had ik ook al op Instagram en FB voorbij zien komen :) Ik heb het oranje spektakel een beetje langs mij heen laten gaan, maar wel heerlijk geshopt in Den Bosch!

  3. Ooooh wat heb ik goede herinneringen (en ook vele momenten waar ik vol schaamte aan terugdenk) aan Holiday Jam en Axl.
    Ik ging daar al naar schoolfeesten toen het nog Felini heette (oef oud!) Was een goede tijd. #zoektoldschoolplaylistookweerffop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *