Foto-vrijdag!

Hi ya’ll! Het is vrijdag, dus weer een nieuwe week in foto’s. De afgelopen week was ik grieperig; veel niezen, heel snotterig & verkouden met knallende koppijn. Niet leuk :-/ Inmiddels ben ik gelukkig weer wat opgeknapt (dankzij paracetemol, veel slapen en Otrivin neusspray) en behalve ziek thuis zijn, maakte ik gelukkig ook nog leuke dingen mee de afgelopen week ^^


Vrijmibo in de nieuwe Dikke Dries met wat tweople. Yep, afspreken met mensen van the Interwebz. Inmiddels al een paar keer, want de gezelligheid beperkt zich niet alleen online. Met dank aan Jos van de Dikke Dries, zelf ook fervent twitteraar, die ons twitterballen trakteerde.


Op balkon in de zon bijkletsen met Chantal (yep, van een eerdere foto-vrijdag ^^ ) onder het genot van lekkers, nomnomnom!


René bakt ze bruin op 1e Pinksterdag. Als er iéts is waar ik ontzettend van geniet is het samen uitgebreid ontbijten. Verse jus d’orange persen, koffie zetten, een eitje koken, broodjes bakken, love it. Quality time <3


En omdat we alletwee niet zo lekker waren (tsjah, de kans is groot dat je elkaar aansteekt toch?) zijn we 1e Pinksterdag lekker thuis gebleven en hebben we rolgordijnen opgehangen. We wonen vier hoog en hebben geen last van inkijk, maar die brandende zon van de afgelopen week voelden we wel! Ai, wat een hitte!


En dit is het eindresultaat aan één van de twee raam-zijden van onze woonkamer. Heerlijk koel is het nu, complimenten aan mijn klussert.


En zo was er in de namiddag toch nog even tijd om van de zon te genieten. Met een verkoelend glas water met citroentje en zakdoek (vrees niet, niet op de foto ^^ ) om mijn loopneus aan de ‘lopende band’ te snuiten. Blegh, het is echt vervelend om met zulk warm weer ziekig te zijn.


2 Pinksterdag besloten we elders van de zon te genieten. Gewapend met Otrivin (je had ons moeten zien, sprayen met een dosis neusspray aan de waterkant, hihi) vleiden we neer aan de Haarrijnse Plas. Het was heel gezellig, uiteindelijk zaten we met een groepje van tien heerlijk te chillen, zwemmen, muziekje erbij. Living the good life! Zo mag het de hele zomer wel zijn!


En bij zulk mooi weer hoort natuurlijk een ijsje! ^^

Helaas zette mijn griep de daaropvolgende dagen echt door, dus heb ik veel geslapen, uitgeziekt en weinig foto’s gemaakt. Blegh.


Ik heb liters thee gedronken, kamille voor de keel, groene thee om te detoxen en sleepytime om lekker te slapen! Ziek zijn kost bergen energie jôh!

Maar vandaag ben ik weer up & running, yeah! Ik drink iedere dag verse jus d’orange en slik voor de zekerheid wat weerstand- en vitaminepillen. As we speak weer fijn aan het werk en een rustig weekend voor de boeg, dus tijd om extra aan te sterken en de laatste ziekte-stuipjes te verjagen!

Hoe was jullie week?  Ook gegrepen door het griepvirus of zo fit als een hoentje van de zon genoten? En leuke plannen voor het weekend?

xoxo Lins 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *