Foto-diary week 25

Blegh, wat een weer hè? Ideaal voor een dagje op de bank – en lekker foto’s kijken! Mijn week in (véél) foto’s, coming up:


Ik begin mijn weekend goed in de sportschool. Het klinkt wellicht retarded, maar ik zweer je: niets zo lekker als je twee uur in het zweet werken zodat je de rest van het weekend löss kunt. Mijn vaste prik zaterdags: een uurtje bodycombat en daarna bodypump van Les Mills. Daarna de sauna in en after that ben ik fully weekendproof!


Zaterdag 16 juni trakteerde René mij op een verrassingsetentje. Om 18u00 moesten we ‘ergens’ in de stad zijn, oehh! Het werd Konnichi Wa aan de Mariaplaats. Stiekem toch wel een beetje ‘ons’ tentje <3


Lekker kreeft eten aan de tepan yaki-plaat, nomnomnomnom! ^^ Echte verwennerij! #blessed


Ik vind kreeft een ware delicatesse. De scharen van de kreeft bevatten veel vlees, net als het achterlijf. Ongeveer een derde van het totale gewicht van de kreeft is eetbaar. Het vlees is heel mals en zacht, het smelt bijna op je tong.


Er wordt flink fikkie gestookt aan de plaat, zo ook bij het dessert.


Flensje met vanille ijs geflambeerd met Grand Marnier. Smikkelen!


Liefde <3 samen aan de sake. Sake is een Japanse alcoholische drank, die onder andere wordt gemaakt van rijst. Ik voel me altijd very Memoirs of a Geisha aan de sake, hihi!


Na de Japanner pakten we nog een filmpje: Snow White & the Huntsman. Van IMDB.com krijgt de film een 6,6 en daar kan ik me enigszins in vinden. Charlize Theron speelt een geweldige rol als evil queen, maar ik had hogere verwachtingen qua verhaal. Van de beelden en effecten was ik wél behoorlijk impressed. Een mooie kijk-film, maar ietwat low qua inhoud.


What? Na de date-night werd het girl-night met sweet Chantal! Manlief richting huis, Chantal & ik richting de kroeg! Van Dikke Dries naar de Beurs en off course de laatste stop in KostenKoper. ’s Ochtends naar huis fietsen terwijl het licht werd en de vogeltjes fluiten: love it!


Een paar mailtjes wegwerken at work, ghehe ^^ 


Met dit wisselvallige weer (regen/zon/regen/zon/nog veel meer regen/etc.) een regenboog gespot vrijdagavond, yeah!


Gisteren 09u00 ’s ochtends sharp: mama & ik onderweg in de auto. Op ons programma: een dagje winkelen in Rotterdam!  Vroeg opstaan voor een goed doel dus.


Drie kwartier later (thank God voor Navigon op mijn iPhone, ik rij overal probleemloos naartoe ;-p ) trakteerde ik mama op een cappuccino als kickstart voor de energieverslindende taak die ons te wachten stond: shop ‘till we drop!


Heb je ooit een cappuccino zo chique gepresenteerd gekregen? I like!


First stop: Primark! Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de lente van 2009 my first Primark deed, ahww! Zo veel kleding voor zo weinig doekoe, overweldigend! Natuurlijk is de kwaliteit niet uitmuntend, maar voor trend-artikelen die je een seizoen draagt is Primark een goede partner in fashion crime.


Toch merk ik dat mijn shop-stop nog altijd in my head meespeelt. Ik heb 3 (!) tops gekocht. Yep, je leest het goed: slechts drie kledingstukken. Hoe dan? Een zeegroene blouse, een grijze tuniek en print mouwloos blouseje. Voor René nam ik een korte chino, een groene short, 2 tee’s en een gestreept hemd mee. Mooi een tas vol voor 90 euro. Mommy kocht een Krusty the Clown-shirt voor mijn broertje en wat sokken.


Shopping makes hungry, lunch-time!


Eensgezind aten we allebei een uitsmijter ham/kaas. Lekkerrr!


Na de lunch winkelden we verder in shopping center Alexandrium. Het is leuk eens in een andere stad te winkelen, gezien we praktisch opgegroeid zijn met Hoog Catherijne (winkelhart van Néééderland ♫)  ^^ Op aanraden van Serena kocht ik de Philosophy set en natuurlijk kon ik het niet laten die gisteravond direct te proberen. Adore it! <3

Na Alexandrium pakten we de auto om nog even het centrum in te rijden (nogmaals, super die navigatie op de telefoon!). Daar slaagde m’n moeder nog voor twee pantalons bij New Look en rond half 6 stapten we moe maar voldaan weer de auto in, terug naar Utrêg. We hadden zelfs pijn in onze voeten! Kortom: een geslaagde dag dus, thanks mommy! ^^ 

Hebben jullie tips voor onze volgende shop-stad? Amsterdam en Utrecht kennen we nu wel, Rotterdam is ook afgevinkt – tijd voor een nieuwe uitdaging in de herfst ;-P

Zondag chill-dag! Samen met René een ‘gezond‘ patatje bij Bram Ladage gegeten.

En wat fijner dan een filmpje op de bank op een regenachtige zondag? Good olBoondock Saints. De film krijgt een 7,8 – wat mij betreft een dikke 8+. Geweldige film en yeah, de MacManus-broers zijn ook niet onaantrekkelijk. Plus, Willem Dafoe als fairy Paul Smecker speelt echt wünderbar.

Vanavond sushi at home en uitgebreid douchen. Het was een fijne week #dankbaar.
Hebben jullie ook een fijne week gehad? What did you do? Nog een fjine zondagavond gewenst en CU next week!

xoxo Lins

2 reacties

  1. Een dagje Den Bosch is de moeite waard en persoonlijk vind ik dat je in Den Haag ook prima kunt shoppen ;) Fijne zondag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *