Foto-diary week 20!

Een dagje later dan de foto-vrijdag, omdat ik gisteren de winnares van de Hunterboots bekend heb gemaakt. Maar, bij deze alsnog een foto-compilatie van de afgelopen week! ^^ Enjoy watching ya’ll!


Mijn lieve vriendin C. & haar man zijn 6 april ouders geworden van een tweeling. En om dit heugelijke feit te vieren & de zoontjes in alle babypracht te showen vierden ze afgelopen zaterdag een kraamfeest! Het zijn prachtige mannetjes en ik ben zo trots op C. & haar man – bovendien weet ik zeker dat ze het super doen als ouders ^^
Welkom op de wereld boyz!


Na het kraamfeest was het tijd voor ons allereerste festival dit jaar: Symphonica Elektronica! Aan de Haarrijnse Plas hebben we samen met onze vriendjes & vriendinnetjes het festivalseizoen geopend ^^ Het weer zat mee, de DJ’s draaiden heerlijk, kortom: dat belooft wat deze zomer!


Viva 4ever! Lieve festivalmeisjes <3


Zondag was het natuurlijk Moederdag! Die schattige mevrouw in het midden, yep: that’s my mommy! Ze kreeg mij toen ze 30 was en dûh, best mom evah! We verschillen qua innerlijk behoorlijk en dat zorgt soms voor woorden of confrontaties, maar ik ben ontzettend dankbaar voor haar & wie ze is. Zonder haar was ik niet wie ik nu ben, so thank you mom! Oh ja, die dude links: dat is mijn kleine broertje. Tweeenhalf jaar jonger, maar gewoon ietsjes langer. Ik ben verder natuurlijk de slimste, leukste en knapste van ons twee! Ghehe ^^ Just kidding bro! Love ya! <3


De Bavaria V-Dress, ontworpen door de zusjes Spijkers. Helemaal ready voor het EK, dacht ik – als het jurkje niet zo kort en strak zou vallen… bij mij althans. Nu ben ik natuurlijk behoorlijk lang (1.86), dus de band die bij de modellen op hun billen valt, zit bij mij op mijn buik :-/ Maar wie weet kan ik ‘m nog leuk customizen als topje of met een jeans eronder. Of gewoon niets meer eten tot 9 juni wanneer Nederland voor het eerst speelt. As if, haha!


Mijn BFF Mirjam speelde deze week haar afstudeervoorstelling, spannend! En met verve, dus gisteravond mocht ze haar diploma in ontvangst nemen. Me is so proud! ^^ Woensdag speelde ze in de Engelenbak in Amsterdam en natuurlijk zaten wij apetrots in het publiek. Met haar diploma op zak is ze afgestudeerd actrice, yeah! En nu de wijde wereld van castingbureau’s, subsidies aanvragen en audities doen in! Toi toi toi sweetheart!


René en ik gingen deze week ook drie (!) keer naar de film. We hebben Battleship gezien (met Rihanna en Alexander Skarsgard), Dark Shadows (met Johnny Depp, Michelle Pfeiffer en nog een hele sterrencast) en The Dictator. The Dictator is een nieuw typetje uit de mouw van Sacha Baron Cohen, de man achter Ali G., Borat en Brüno. Ik had geen hoge verwachtingen van deze film en IMDB geeft de film een 7,4. Ik vind dat ook wel een juist cijfer, het is lekker flauw lachen, gieren, brullen. Dark Shadows vond ik wat tegenvallen, ik had iets meer luguber en creepyiness verwacht van Tim Burton. De film was erg Hollywood met cheesy grapjes, onafgemaakte lijntjes en weinig uitdieping van de personages. Battleship was helemaal een aanfluiting, flinterdun verhaal en Alexander Skarsgard ging veel te snel dood ^^ Rihanna speelt wel goed, maar kan de film moeilijk in haar eentje naar een hoger niveau tillen.
Gelukkig staan er voor de zomer weer behoorlijk wat blockbusters op het programma waar ik hoge verwachtingen van heb (Snow White and The Huntsman, The Dark Knight Rises, Prometheus, What to expect when you’re expecting).


En last but not least, dit was een uurtje geleden ^^ Heerlijk samen met lover op ons balkon in de zon! Geniet nog iedere dag van ons appartement <3

Morgen ga ik naar 2 verjaardagen en maandag weer een nieuwe week! Hebben jullie een leuke week gehad?
xoxo Lins 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *